10 éves lányomnak időnként elég kellemetlen izzadságszaga van. Normális ez ilyen korban? Talán kezdjen el használni valami természetes deo-t?
Csak pamut pólokat adj rá.
Antibakteriális szappan mossa a hónalját (akkor is, ha egyébként pl. tusfürdőt használ - azok nem igazán jók az izzadtságszag ellen).
Dezodorból jó a DM Alverde sajátmárkás, 2 illatban kapható (szagold meg őket), ebben nincs műanyag és nem is drága.
Miért kell egyből minden rosszra gondolni?
Szerintem mindenki (többség) életében eljön az izzadság ideje ez lehet a serdülőkor jele is.
Mosakodjon sokan és használjon deo.t kinek melyik jött be nekem személy szerint a Rexona (összes változata) és a Nive nagyon bevállt,de gyógyszertárban is lehet venni izzadság gátló szereket,amik olcsó árban vannnak.
Ha ezek használata és a folyamatos szappanos viz használata mellet is érződni fog az izzadság szaga akkor lehet elmenni kivizsgálni,de akkor sem kell megilyedni van akinek erősebb izzadság szaga van.
Jaj istenem! Felesleges mindig a rosszra gondolni.:)
Elkezdett serdülni.Ez természetes.
Én 9 éves koromtól használok izzadásgátlót,mivel nem tudok nélküle lenni.Nagyon gyorsan izzadok.
Vegyél neki Rexonát,Dove-ot.Nekem a gyerekeknek való nem jött be,és én shiftet használok.A golyóst ki nem állhatom,mert ragad tőle az egész hónaljam.Ajánlom hogy te is shiftet vegyél.
Nyugi még 21 évesen is a te kicsi lányod lesz csak már nagyban :))
Meg ő még nem úgy gondol ere 10 évesen,hogy kezd felnőni,hidd el ő még teljes mértékben a te kislányod ez dezodortól nem fog változni semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!