Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tegyek? Ez már nem csak...

Mit tegyek? Ez már nem csak Neki, hanem nekem is kellemetlen.

Figyelt kérdés

Sziasztok!Az a helyzet,hogy a 14 éves lányomban találtam serkét.Nagyon igényes lány,nem tudom,hogy mehetett a hajába.3 hónapja is találtam,akkor sikeresen leápoltam.Most,hogy újra találtam,elakartam menni a gyógyszertárba,hogy vegyek tetűírtó spray-t,de "nem engedett".azzal az indokkal,hogy "mivel falun élünk,rögtön elfogják pletykálni,hogy ő tetves".Lényegében teljesen igaza van.Nagyon kellemetlen ez a dolog,de az a legfelháborítóbb,hogy az osztályában van egy pár jó madár,akikben k. óvodától fogva egyfolytában volt "lakó".Számtalanszor megebszéltem vele,hogy kerüje el őket,de mégis elkapta tőlük. Mit tennétek a helyemben?

Előre is köszönöm! 35N

2011. máj. 21. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a suliba, szólj az ofőnek, ő szól a védőnőnek, és lekezeli a "jómadarakat" !Nálunk is sűrűn van ilyen, és ilyenkor jó a megelőzés is! 2hetente vasárnap nitiforral kenem be a lányom haját, így kerüli a tetű!
2011. máj. 21. 16:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Te, a párod, vagy leányzó bemegy a legközelebbi nagyobb településre, és vesz tetűirtót. A kutya se fogja tudni, kik vagytok. Ha mégis összefuttok valakivel, akkor meg rá kell vágni, hogy megelőzés, mert ugye ott az a pár gyerek az osztályban. Mindig akkor fut össze az ember ismerőssel, mikor nem kéne.
2011. máj. 21. 16:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjél gyógyszertàrba, jobb mint terjed tovàbb a fejében. Nem tehettek róla, és valóban menjél el az iskolàba és szóljàl, ez nagyon fontos lépés, hogy ne terjedjen a gyerekeken tovàbb.
2011. máj. 21. 16:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Párom elmegy venni a legközelebbi városba. Az a gond,hogy az iskolába kb. 2 hetente nézik a fejeket,le is kezelik akiben találnak,de otthon a saját anyjuktól újra megfertőződnek.Nem értem az ilyen embereket.
2011. máj. 21. 17:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ne spray-t vegyél hanem sampont, jól dörzsöld át vele a haját hetente amíg el nem tnik.. és a védőnő tényleg menjen el az osztályba. ja és akkor ne falun hanem városba vagy ott ahol nem ismernek ott vegyél olyat!
2011. máj. 21. 18:43
 6/9 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Mindenképp kezelni kell.

Itt is vannak ötletek:

[link]

2011. máj. 22. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Jaj,mintha magamat olvasnám.Én majdnem egy teljes évig voltam tetűs,egy feszt elkaptam,szörnyű volt.Hiába szóltunk,hogy kezeljék nem csináltak vele semmit,vagy lehet a szülőktől visszakapták.Nagyon rossz volt!!

Amúgy a korpás hajba nem mennek bele.

2011. máj. 25. 17:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Én általános iskolában több mint négyszer elkaptam, mert az egyik lány nem volt hajlandó kiirtani. Több mint 20000! Ft-ot költöttünk tetűirtóra mert hosszú hajam van. Amikor szóltunk a lánynak, hogy ha már nem irtja ki a tetveket, legalább fogja össze a haját, bőgve ment az osztályfőnökhöz. Írtunk a védőnőnek levelet, semmi sem történt. Sőt, még a lányt védte mindenki...
2011. máj. 27. 20:25
 9/9 anonim ***** válasza:

egy ngyobb városban vegyél valami sprayt vagy sampomt így nem tudja meg senki. sztem tökéletesen megfelel az első közelben lévő város

15/L

2011. jún. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!