Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 10 éves lányomnak időnként...

10 éves lányomnak időnként elég kellemetlen izzadságszaga van. Normális ez ilyen korban? Talán kezdjen el használni valami természetes deo-t?

Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 10:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
kedves anyuka! mindig is a te kislanyod marad csak par ev mulva mar el fog kezdeni pasizni , sokat fog logni a baratokkal ( ahh mintha magamat latnam:X )14 L
2010. júl. 29. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:
egyértelműen deo. teljesen normális, véleményem szerint. baj akkor lenne, ha deoval együtt is rossz szaga lenne.
2010. aug. 1. 05:00
 13/15 anonim ***** válasza:
vagyél neki ár dogok kb kétnaponta ,körömlakk,körömdísz,telotartó,kulcstartó ,dezodor,ugy talán nem annyira feltünő,de semmiféleképpen ne mond a szemébe,tiszta gázosan érezné magát.. am öt tuti zavarja(mint mindenkit) azt örülne neki :D
2010. aug. 1. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Mintha csak rólam beszélnénk. Én is 10 éves vaagyok és nekem is kellemetlen az izzadságszagom... Én rexonát használok azóta és az jól használ és fürdésnél háziszappant ajánlatos még használni...
2010. aug. 23. 12:55
 15/15 Csenge225 válasza:
Én is ilyen idős lehettem, egy kicsit talán idősebb, amikorbén kértem meg apát hogy vegyen nekem , mert sportolót ám és mindig nagyon izzadt ám és láttam hogy a szüleim használják, és egyik nap kíváncsiságból kipróbáltam és aznap alig izzadtam.azóta mindig vesznek nekem is
2015. jan. 3. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!