Nagyon kellemetlen. Vajon mi lehet a gond?
Szia
Lehet kapni gyogynoveny alapu teakat.Minden este igyal meg egy nyugtato hatasu teat es minden reggel iskola elott.Igy kipihentebb leszel es nem fogsz izgulni sem annyira.
Ettol ne vard azt, hogy teljesen elmulik az izgulas, de segithet.Meg a magneb6 is nagyon jo nyugtato hatasu (kismamak is szedhetik es nem venykoteles).
Hasznalj baba-hintoport a honaljadra.Ami meg jo lehet az aloevereas izzadasgatlok.Nem olcso de en is iszonyu erzekeny boru vagyok es ettol semmi bajom.
Probalj meg jogazni es sokat sportolni, mert az is nyugtato hatasu.
Hallgass relaxacios zeneket tanulas kozben esetleg szunetekben az iskolaban is.
sok sikert :)
nekem van erre egy trükköm mert hasonló volt a gondom.
Babahintőpor és bő ujjú póló.
Nincs, nyom és ha fertőtlenítő hanású, akkor szag se.
Nem lehurrogni a gyógyszertári babahintőporra gondolok.
Naturland Solutio antisudorica
Gyógyszertárban kapható lötty, fürdés után kell az izzadós (hónalj, tenyér) területeket bekenni vele. Azt sajna nem tudom, hogy a bőröd mennyire bírja, de érdemes kipróbálni, nem drága. Kicsit büdös, de elmegy a szaga pár perc alatt, nem szabad semmilyen dezodorral "felülírni". Én a szülés után izzadtam, mint a ló és még büdi is volt, pedig sosem volt ilyen problémám előtte. Hát, továbbra is izzadtam, de semmilyen szagom nem volt. Remélem, segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!