Az gond ha nem érzem h az én babám olyan nagyokat rugdosna? Mocorog minden nap rendesen, de nem kellemetlen egyátalán nekem néha befesziti magát, de azt is ki lehet birni.
Hány hetes vagy?
Amúgy meg egyáltalán nem baj. A lényeg az, hogy érzed, mozog, vagyis jól van. A későbbiekben meg majd úgy is lerúgja a vesédet, hidd el. :) Amíg érzed, addig nincs semmi baja.
Én is hol érzem egész nap, erőseket rúg, hullámzik, dudorodik a pocak, hol meg csak kis csikizéseket érzek, és azokat is csak este.
Az,hogy a magzatmozgást mennyire érzed erősnek,nagyban függ a méhlepény tapadásától,és a baba elhelyezkedésétől.Lehet,hogy a popója van kifel és,ilyenkor csak feszülést érzel,a lábacskáival pedig befelé rugdos.De különben sem egyformán aktívak a babák,van amelyik keveset mocorog,nyugis baba,és van olyan,aki állandóan kapálózik mit egy kis cserebogár:))Nem kell aggódni,a lényeg,hogy naponta többször érezd a mozdulatait,mindegy milyen erősen.
Boldog babavárást,üdv
Szia!
Azért lehet, hogy nem érzed úgy a rugdosást, mert több a magzatvized és az valamelyes csillapitja a nyomást.
Nekem nagyon pici volt a hasam. 40 hetesen igaz, hogy 80 kg voltam, de azt mondták, hogy bizti van még pár hónapom. Úgy rugdosott a picilányom, hogy tényleg majd kiugrottam a bőrömből, de már túl vagyok az ilyen emlékeken hiszen 3,45 kg, 52 cm-es egészséges kislányom született 7 hónappal ezelőtt.
Kellemes babavárást!
Nekem sem rúg, és már zavar kicsit hogy mindenki azt kérdezi, rúg e már? Hát nem, inkább közlekedik. Néha úgy kidudorodik, és a dudor "megy " a hasamon, hogy azt hiszem kilyukad. Lehet hogy kellemesebb lenne, ha rúgna egyet, azt rövidebb ideig tartana. De mindegy hogyan mozog, a lényeg hogy amíg érezzük, addig minden rendben.
34 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!