12-14 eves lanyok hogyan dontenetek?
Nyari program:
1.egesz nyaron otthon lennel a kutyaddal es a barataiddal
Estenkent otthon lenne anyukad is es hetvegen az idosebb novered is
apukadat heti 1 alkalommal lathatnad es feltesodat is aki akkor 4-6 honapos lesz
augusztus vegen 1 hetre mennel angliaba a fiatalabbik noveredhez
2. amint vege a sulinak elutaznal angliaba a fiatalabbik noveredhez es az unokahgodhoz aki most 1 eves
nagyon szereted a novered es a kislanyat is es imadnal ott lenni, de sosem voltal meg ennyit anyukad nelkul
a baratnoiddel sem lehetnel es a kutyad is hianyozna
szeretsz angliaban lenni, mert csomo erdekes helyre lehet menni es csomo mindent vasarlogatnal
csak 1 szamot irj es indoklast, hogy miert
koszi
2.
Figyelj szerintem nyugodtan menj el!;)
Hiszen nem úgy van az hogy minden hétvégén kiruccanok Angolhonba:DD
Lehet hogy a barátnőid,a kutyád és(szerintem legfőképpen)anyukád hiányozna.De azért gondolj bele,hogy nem fogsz otthon ücsörögni :)
Szóval én a helyedben fognám a motyóimat és indulnék;):DD
12/L
1.
Bár lehet hogy csak azért, mert én nem szeretek idegen közegbe menni. Most legyél még kislány...
15/L.
2. mindenképp !!!
föleg ha még nem jartal angliába anyukád meg várhat vele vagy egész évbe nekem nincs kutyam ugyhogy ANGLIA!!!!!
koszi mindenki....
minden evben megyunk angliaba
1-es mert a 2-esben is benne van anglia csak ott azt irod hogy hiányoznának kuytádd,barátaid,anyud. 1esbe ugyis van anglia egy hétig
amugy én angliában élek :D
2.!!!!
Egyértelmű Anglia!Minden lány örülne ennek az utazásnak ráadásul 1-2 hónapra!Tökéletes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Irány London és a jó ruhaboltok azért ne csak a soopingról szóljon!Túrázz és nézd meg az épületeket!Anyukád miatt ne agódj!Ezt az egészet úgy fogd fel mint egy klassz nyaralást lényegében egyedül!A kutyád pedig nagyon fog várni,ha hazaérsz és persze nem egy örökkévalóságig leszel távol tőle!Az első verzióval elcs_sznéd a nyarad hidd el!Legyen élménydús nyarad!Elég fura lenne arról beszámolni,hogy egész nyáron otthon ültem és egy picit vóltam Angliában!Ha döntöttél írj privátban!
12L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!