Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért beszélnek rólam teljesen...

Miért beszélnek rólam teljesen máshogy, ha nem vagyok ott? 13L

Figyelt kérdés

Legtöbb barátom fiú. Ma is épp mentem a törzshelyünkhöz, még nem látták, mikor bementem, hallottam, hogy rólam beszéltek. Csak pár mondatot hallottam, de az elég is volt:( Úgy beszéltek rólam, mintha egy magazinban pózoló k*rva lennék... Idézem: T: És, M, mit csinálsz ma? M: N(én)-nel átnézzük az olvasónaplót ahhoz a német olvasmányhoz. T: Én nem csak az olvasónaplót nézném... M: Hát, ja, nagyon jó csaj... lenne már nyár meg strand, L-ék csak irigykednének! T&M: *röhögés*

Oké, örülök, hogy szépnek tartanak, de nem gondoltam volna róluk, hogy ilyen becsmérlően beszélnének rólam, mikor "nem hallom":(

13L

2011. febr. 18. 22:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mert talán jó csaj vagy ÉS jó haver?
2011. febr. 19. 18:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Ebben nem értem, mi a zavaró számodra. -.-"
2011. febr. 20. 10:08
 13/13 anonim ***** válasza:
:D Hány éves vagy te 9?:D Ha kamaszodó lány vagy tudnod kéne hogy a fiukat a farkuk vezérlik főként 12-26 környékén:D Persze h jófejek ha ottvagy hiszen megakarnak dugni. Ha meg nem vagy ott akkor természetesen emg tudják beszélni nyiltan hogy milyen csaj is vagy és hogy mennyire akarnak téged.
2011. márc. 11. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!