Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért beszélnek rólam teljesen...

Miért beszélnek rólam teljesen máshogy, ha nem vagyok ott? 13L

Figyelt kérdés

Legtöbb barátom fiú. Ma is épp mentem a törzshelyünkhöz, még nem látták, mikor bementem, hallottam, hogy rólam beszéltek. Csak pár mondatot hallottam, de az elég is volt:( Úgy beszéltek rólam, mintha egy magazinban pózoló k*rva lennék... Idézem: T: És, M, mit csinálsz ma? M: N(én)-nel átnézzük az olvasónaplót ahhoz a német olvasmányhoz. T: Én nem csak az olvasónaplót nézném... M: Hát, ja, nagyon jó csaj... lenne már nyár meg strand, L-ék csak irigykednének! T&M: *röhögés*

Oké, örülök, hogy szépnek tartanak, de nem gondoltam volna róluk, hogy ilyen becsmérlően beszélnének rólam, mikor "nem hallom":(

13L

2011. febr. 18. 22:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2011. febr. 18. 22:56
 2/13 anonim válasza:
58%
Mert fosnak,hogy megtudod az igazságot amit gondolnak rólad...szégyellősek,igen kicsit szánalmas de hát ez van :P
2011. febr. 18. 22:56
 3/13 A kérdező kommentje:
De ha ott vagyok akkor nagyon jófejek...
2011. febr. 18. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Sajnos a fiuk ilyenek,egymás között igy vitatják meg a csajos dolgokat.Tölük nem lehet elvárni,hogy szépen beszéljenek:)

Ereszd el a füled mellett és örülj annak,hogy szépnek tartanak.

2011. febr. 18. 22:58
 5/13 anonim válasza:

Szerintem nem bunkóság,hogy tetszel nekik...Örülj neki :)

Sokan szeretnék,hogy így beszéljenek róla

2011. febr. 18. 22:59
 6/13 A kérdező kommentje:
De szerintem megértitek, hogy nem esik jól, mikor megnyitják a klubod kiállítást aminek a megnyitóján te még fel is lépsz és nem a gitárjátékod, éneklésed, rajztudásod a téma a performance után, hanem a segged:P
2011. febr. 18. 23:05
 7/13 anonim ***** válasza:
ezek még nem igazán becsmérlő szavak. Használhattak volna sokkal durvábbakat is, amiket inkább nem írok le. Kamasz fiúk. nem fognak hexa-és pantameterekben beszélni rólad, főleg nem egymás között. Ha igazán jó barátság van köztetek, akkor el mered nekik mondani, mit hallottál. Én vagy ezt tenném, vagy elfogadnám, hogy néha ők iscsak fiúk, fiús gondolatokkal, fiús dumával.
2011. febr. 18. 23:12
 8/13 anonim ***** válasza:

Mondhattak volna sokkal rosszabbat is.

Szerintem ez egyáltalán nem volt durva.:D

Ilyenek a fiúk,meg kell szokni:\:D

2011. febr. 19. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:
mi volt ebben a becsmérlő?
2011. febr. 19. 17:22
 10/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy ha szemtől-szemben beszélnek velem, akkor nem úgy beszélnek, mint egy hűű de jó csajjal, hanem, mint egy haverral, ami ellen nincs is kifogásom, de a hangsúly bántott meg igazán..
2011. febr. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!