Volt már problémád a nagy melleid miatt?
Figyelt kérdés
2011. febr. 8. 16:42
21/28 A kérdező kommentje:
85B viszonylag nagy
2011. febr. 11. 22:40
22/28 anonim válasza:
Nem bunkóságból,de ha fiú vagy miért érdekel ennyire?:D
Amúgy nekem nincs gondom velük.:))
23/28 A kérdező kommentje:
Talán azért, mert engem zavar ha bámulnak.És valahogy eszembe jutott, hogy akkor a nagymellű lányoknak milyen lehet. kb ennyi
2011. febr. 18. 21:04
24/28 anonim válasza:
Hát, 13 éves koromtól kezdve 85 DD és azt hiszem, ez így is marad. Leszámítva, hogy mindig idősebbnek néztek, hogy legtöbbjüknek csak azon járt a fejük, hogy megfektessenek (amúgy elég vékony vagyok máshol :/), leszámítva, hogy el akartam menni statisztának erre felajánlottak egy szexjelenetet, semmi különös. Engem sok fájdalom ért miatta, remélem mást nem ér ennyi! 18L
25/28 anonim válasza:
Én 75b-s voltam, de terhesség alatt jól kigömbölyödtek 85c re. Ami a vicces, hogy kifogtam egy olyan férjet aki a pici "tiniciciért" volt oda. Erre totál tejcsárda lettem!
26/28 anonim válasza:
Nekem is elég nagy...pedig csak 12 vok.Már 11 éves koromban elég nagy volt.Szerencsére nem a legnagyobb az osztályból!De az se lenne baj,ha nekem lenne a legnagyobb!:)
27/28 anonim válasza:
volt...
14 éves koromig 85b-s melleim voltak. :D elkezdtem koplalni, utáltam őket.
75b-s lett. ;)
18L
28/28 anonim válasza:
igen, folyton csúfolnak, kannásnak, pam. andersonnan meg minden :D de leszarom. csak irigyek :)13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!