Szülés után van/volt vizelettartási problémád?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja szültem és még előfordul,h most is bepisilek.Egyszerűen nem érzem,h mennyire kell. Mi a teendő?2009. szept. 1. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szia, nekem is "csepegett" utána még (úgy emlékszem) 3-4 hónapig. Már a barátnőimnek is kisírtam a lelkem, hogy most mi a fene van velem. Megnyugtattak, hogy el fog múlni, de azért szóljak a nőgyógyásznak. Hát, én nem szóltam, de hálistennek elmúlt (most 8 hónapos a lányom).
2/7 A kérdező kommentje:
De nekem sajnos nem csak csepeg,hanem rendesen be is pisilek,egyszerűen hiába szorítom,bemegy. :(
2009. szept. 1. 13:35
3/7 anonim válasza:
Nekem ilyen nem volt, hogy bepisiltem volna, de a mai napig előfordul, hogy trüsszögésnél, erős köhögésnél egy csepp kiszalad. Nekem is a szülés óta van.
4/7 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem gátizom tornát fog javasolni, de kérdezd meg a védőnőt (ha szimpi) vagy a dokidat. Szerintem a nagy többségünknek van/volt ilyen gondja, egyáltalán nem ciki megkérdezni.
5/7 anonim válasza:
A legtöbb nő így jár szülés után, de legalábbis nagyon gyakran kell vécére járnia. A gátizomtorna nagyon sokat segít és elég gyorsan hat, csak, ha sürgős az eredmény, akkor nagyon sokat kell csinálni belőle naponta (én 2oo-3oo- at csináltam, de 1OO-at írnak elő). Végül is azok is csak izmok, és lehet őket erősíteni. Nekem megoldotta a Kegel gyakorlat a problémámat és küldöm, hogy honnan tanultam meg:
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok,köszönöm szépen!
2009. szept. 1. 21:20
7/7 anonim válasza:
én is így volta mint te.9hónapja szültem és magától elmúlt,de nem tudom mennyi idő múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!