Volt már problémád a nagy melleid miatt?
1. vok.
dejó,ha tudtam vna fiu vagy nem irom le -.-" :@ :DDDD
nekem is nagy van és utálom :s
mindenhol megbámulnak. amúgy is egy kcsiit vissazhúzódóbb lány vagyok és nemeszretek nagyon középppontban lenni.
Sokan pisználnak vele még barátnőim is néha, igazából már mondtam , hogy nekem roszulesik azóta nemcsinálják de mások igen. Vannak fiuk is akiik szóvá teszik. én utáálom :( mondták már sokan, hogy nyugodjak meg semmi baj nincs belőle nemtehetek róla hogy ekkorára nőtt és hogy használjam ki. De én nemakarom :sss egyszerűen nembirom elfogadni. És néha tényleg fáj is.
Nekem is a sportról kellett letennem, nem szeretem, ha nyilvánosan össze-vissza ugrálnak:SS A régi sulimban nagyon sokat szekáltak, volt, hogy sírva jöttem haza, ezért most sulit váltottam és én vagyok a fiúk egyik kedvence:D Tehát van, mikor utálom, mert idősebbnek néznek vagy bámulják, de megszoktam...
13L
Nekem is az zavar, hogy kicsik... 75B-s. >.<
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!