Velem van a baj, vagy nem?
Figyelt kérdés
kiráz a hideg, ha meglátok egy 13 éves lányt egy legalább 17 éves fiúval.... brrrrr!2011. febr. 6. 09:35
11/14 anonim válasza:
Kedves kérdező hány éves vagy?
12/14 anonim válasza:
a 13éves barátnőmnek egy 20éves pasi teccik.
amúgy nincs veled baj,engem is kirázott a hideg amikor elmondta,de pl neked ehhez tényleg semmi közöd nincsen már bocsi.[hacsak nem bnő v tesó stb]
13/14 A kérdező kommentje:
miért, az esetek többségében, VAJON mit akarhat, az említett fiú a lánnyal?
2011. febr. 7. 19:00
14/14 anonim válasza:
15:49 vagyok
Mért, egy vele egy korú szerinted nem akarja?
Mint korábban írtam, 14 voltam, mikor összejöttem egy nálam 5 évvel idősebb fiúval, aki képes volt a kedvemért két évet várni, ami szerintem nagy szó, és nem biztos, hogy egy velem egykorú, vagy 1-2 évvel idősebb megtett volna. Oké, fél évjárás után már pettingeltünk, de szerintem abban nincs semmi rossz, és nem volt részemről kényszer. Úgyhogy szerintem ne ítélkezz ennyire, mert nem minden fiú olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!