Egy elkeseredett lánynak tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
15 éves csaj vagyok, 3-4es tanuló. Apu nem enged sehova hétvégén se és ez borzasztóan bosszant.Nemtudom mit tegyek Ha megkérdezem miért nem a válasz az "mert én azt montam". Anyu szinte minden hova elengedne, de apa miatt nem teheti meg(anyu rokkant nyugdijas,nem dolgozik), mert akkor nem ad pénzt apa és nem tudjuk kifizetni a számlákat, lekileg zsarol és terrolizál minket,(koleszba nem mehetek, mert nem engedik) nemtudom mit tegyek, fél órára sem enged el, ez nagyon rosszul érint engem. Anyu nem tud elválni tőlle, mert hugomat elvinnék tőlünk és nem tudnánk fizetni a számlákat sem. Apumnak rengeteg adósága van és mivel házasok ez is megfeleződne. Nem tudok mitt tenni.Lelkileg roncs vagyok idegileg kivagyok borulva. Fogalmam sincs mit tegyek,mert agy nem akarok élni. Minden nap üvölt vagy zsarol, elvesz i a gépem ,kihúzza a netet, ilyesmi. A házimunkában is segítek mindig. Ezt utálom. Mit tegyek?2011. febr. 5. 20:09
11/11 anonim válasza:
Valaki biztosan van, akitől kérhetsz segítséget. Van egy osztályfőnököd. Van egy igazgató a suliban. Gondolom több tanárod is van, csak akad olyan, akiben megbízol, és elmondod neki, hogy mi zajlik otthon. Kell lennie iskolaorvosnak. Ha minden igaz, iskolapszichológusnak is kell lennie. Valakit biztosan találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!