Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A hasamon nönek szörök. Más...

A hasamon nönek szörök. Más lánynak is van ilyen? Leorotváljam? 16/L

Figyelt kérdés
2011. nov. 1. 21:44
 1/10 anonim válasza:
80%

Sajnos nekem is...

DE semmiképp ne borotváld le, mert erősödni fog, mint a fiúknak.. én gyantázni szoktam, vagy epilálni, így nem erősödik hanem gyengül,igaz fáj mikor leszedem, de inkább ez:)

2011. nov. 1. 21:48
 2/10 anonim ***** válasza:

Nőnek is.

A rossz hírem, hogy én névről évre egyre szőrösebb vagyok. 3. gyerekemet várom, és épp most gondolkodtam el azon, hogy holnap megyek hasi ultrahangra, és a doki majd a szőrös hasamon fog matatni. Én csipesszel szoktam egyenként kihúzgálni a hosszú és nagyon sötét szőrszálakat a hasamról is, meg a mellbimbóm körül is. Viszont másnapra picit bepirosodik a szőrtüszők helye, ezért ma inkább kihagyom, mert az cikisebb még a szőrös hasnál is, azt hiszem... :o(

34/N

2011. nov. 1. 22:13
 3/10 A kérdező kommentje:
nemerőssek nekem de sok van belőllük és zavar. Az epilátort kipróbállom
2011. nov. 1. 22:39
 4/10 A kérdező kommentje:
és a barátom se szeretném ha meglátná
2011. nov. 1. 22:45
 5/10 anonim ***** válasza:
semmiképp se borotváld attól nagyon megerősödik! viszont a szőkíttetés az nem rossz ötlet, és nem is lesz tőle borotstás, szúrós! de csak akkor szőkíttesd ha nem kreol ott a bőröd mert akkor meg világítani fog. vagy ha ez sem jön be akkor gyanta de csakis kozmetikusnál! attól kopik valamennyire
2011. nov. 1. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha sok van, inkább menj endokrinológushoz.
2011. nov. 2. 06:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Szerintem az epilátorral az a baj, hogy az válogatás nélkül minden szőrt kihúz, pedig a kis pihéket nem kellene, mert azok is megerősödnek. Én ezért "csipeszelek".

Egyébként most jut eszembe, hogy nyáron krémmel szoktam leszedni:

Opilca nevű, Dm-ben és ilyen helyeken kapható, az nem fáj és hatékony (én az epilátort csak térdtől lefelé bírom elviselni)

Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy zavarná a barátodat, a férjemet sem érdekli. Ő mindig azt mondja, ha ő lehet szőrös, akkor én miért ne lehetnék? :o)

2011. nov. 2. 08:36
 8/10 A kérdező kommentje:
epilátortól nem erősödnek a szőrök ha jól tudom nem ?
2011. nov. 2. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem is van sajnos a hasamon meg a mellbimbóim körül. Hasamról epilátorral szedem le, a maradékot meg szemöldökcsipesszel. Igaz fáj egy kicsit, de azért túl lehet élni . :) És ne borotváld le mert nagyon megerősödik és nem csak csúnya lesz ha visszanő, hanem még szúrni is fog.

16/L

2011. nov. 2. 22:29
 10/10 anonim válasza:

Az 1. vagyok:)

Én régen szőkítettem, ez nyáron még jó is volt, mert akkor a nap is segített, de télen hamar besötétült újra.

Ezután én gyantáztam és most már epilátort használok.

Mintha kicsit gyengült volna :D Remélem nemcsak bebeszéltem magamnak :D

Vannak olyan fogamzásgátlók amik hatására elméletileg ezek ritkulnak, de erről nem tudok sajnos beszámolni, mert én nem szedhetek olyat mert trombózisra vagyok hajlamos. Szóval ha ilyen merülne fel benned, akkor mindenképpen menj el nőgyógyászhoz. :)

2011. nov. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!