18 hetesen mitől lehet kiütés a hasamon?
Egészen a hasam aljánál, a csípőcsontomnál kb. 2x5 centis területen ilyen kis apró, pattanás szerű kiütés jött ki rajtam. Viszketni nem viszket egyáltalán, csak ha piszkálom.Ha végighúzom rajta a kezem, akkor érdesnek érzem.
Tegnap vettem észre, eddig nem terjedt.
Mivel kenhetném be? Fenistil gélt lehet használni?
Ugye a babára nem terjed át?
Ha amnióra megyek hétfőn, ugye nem lehet hogy esetlegesen a tűvel beviszik és a babának baja lesz tőle? Addig bőrgyógyászhoz már nem tudok menni, max. az ügyeletre, meg ugye ha kapok is valamit, akkor sem biztos hogy addig rendbe hozza.
Szia! A babára biztos nem viszed át, mert amniocentézis előtt lefertőtlenítenek! :)
Utána azért nézesd meg, de lehet csak kidörzsölte a ruha :)
Én ennek már alaposan utánanéztem és sok terhesnél előfordul, ez a terhességi kiütés. De szülés után elmúlik. Nekem is már egész korán megjelentek és elég sok is van. Nem viszketnek.
34 km
Köszönöm a válaszokat!
Krémre nem hiszem hogy allergiás lennék, mert eddig is kentem a hasam vele, sajnos én terhesség nélkül is csíkosodtam :(
Fenistillel megpróbálom kezelni, aztán ha nem múlik jövőhét közepéig akkor irány a bőrgyógyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!