Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18 hetesen mitől lehet kiütés...

18 hetesen mitől lehet kiütés a hasamon?

Figyelt kérdés

Egészen a hasam aljánál, a csípőcsontomnál kb. 2x5 centis területen ilyen kis apró, pattanás szerű kiütés jött ki rajtam. Viszketni nem viszket egyáltalán, csak ha piszkálom.Ha végighúzom rajta a kezem, akkor érdesnek érzem.

Tegnap vettem észre, eddig nem terjedt.

Mivel kenhetném be? Fenistil gélt lehet használni?

Ugye a babára nem terjed át?

Ha amnióra megyek hétfőn, ugye nem lehet hogy esetlegesen a tűvel beviszik és a babának baja lesz tőle? Addig bőrgyógyászhoz már nem tudok menni, max. az ügyeletre, meg ugye ha kapok is valamit, akkor sem biztos hogy addig rendbe hozza.

2011. szept. 24. 10:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! A babára biztos nem viszed át, mert amniocentézis előtt lefertőtlenítenek! :)

Utána azért nézesd meg, de lehet csak kidörzsölte a ruha :)

2011. szept. 24. 10:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Allergia? Nem kened a hasad valamivel? Nekem a Nivea baba olajra jött ilyen elő. Igyál kálcium pezsgőtablettát(az jó az allergiára), és Fenistillel is bekenheted.Az amniótól ne félj, előtte fertőtlenítés van és ott ahol bőrtüneted van biztos nem szúrnak.
2011. szept. 24. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ennek már alaposan utánanéztem és sok terhesnél előfordul, ez a terhességi kiütés. De szülés után elmúlik. Nekem is már egész korán megjelentek és elég sok is van. Nem viszketnek.

34 km

2011. szept. 24. 13:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Krémre nem hiszem hogy allergiás lennék, mert eddig is kentem a hasam vele, sajnos én terhesség nélkül is csíkosodtam :(

Fenistillel megpróbálom kezelni, aztán ha nem múlik jövőhét közepéig akkor irány a bőrgyógyász.

2011. szept. 24. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!