Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 26 hetesen normál hogy kiakar...

26 hetesen normál hogy kiakar jönni a hasamon?

Figyelt kérdés

26 hetes vagyok, és ma egész nap iszonyatosan feszít. Néhány ponton úgy érzem mintha kiakarna jönni. Halottam az utolsó hetekre ilyet de azért én még csak a 26-ik hétbe léptem.

Lehet nem nöl normálisan a méhem, és kevés a helye? Igaz ezt ma érzem csak nagyon, eddig is volt hogy hullámzott a hasam, de ma nagyon nyom kifele.

Ez normális?

2010. jún. 12. 18:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen az,normalis.ha rendszeresen jarsz dokihoz es azt mondta minden okes akkor nem kell aggodnod.

a babak ilyenek,egyik napjuk ilyen a masik olyan.a vegefele meg roszabb lesz.

4hos anyukaja.

2010. jún. 12. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Sztem normális, nekem is volt nagyon sokszor! Nekem voltak ilyen megugrásaim a hasnövekedésbe. SZinte nem látszott semmi, csak én éreztem, hogy kevés lehet neki a hely, de aztán pár nap múlva megurott a hasam is szemmel láthatóan, meg már nem is éreztem annyira, hogy kevés lenne neki a hely. Remélem érted mit akartam ezzel mondani:)

egy hat hetes picur anyukája

2010. jún. 12. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Mikor nekem ilyen érzésem volt, hogy feszít főleg ugyanazon a helyen érzem és néha fáj is a mozgása, másnap uh-n mondta a doki, hogy kevés a magzatvizem.
2010. jún. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!