31 hetesen normális az, hogy ma már többször éreztem nyilallást, ami egész a hüvelyemtől kezdődik és végigmegy a hasamon, párosulva némi (enyhe) menzesz szerű érzéssel? Mi ez?
Nem tudom mi ez, de en is erzem legalabb naponta egyszer kb 3 hete.
32hkm
Szia!Ezek a jósló fájások,nekem is a 30 hét körül kezdődtek de 41 hétre szültem!!!további szép estét és majd könnyű szülést neked!!!
7hós kisfiú anyukája
Szerintem normális, nekem is olyan idegeket talál el néha a kicsi, hogy csak nézek. Most már elég sok mindenhez hozzáér, nyom, így ezek a furcsa érzések szerintem egyre gyakoribbak lesznek.
30 hetes kismama
Szia!
Áramlás vizsgálaton azt nézik hogy a baba kap e még elegendő tápanyagot a köldökzsinóron keresztül, ez a Flowmetria. (remélem jól írtam)
Egyébként nekem ezek a fájdogálások meg nyilalgatások a 28. héten kezdődtek és végig meg is maradtak. Magnéziumot kellett rá szedni, jó sokat, napi 6-8 magne B6-ot. Csak e miatt nem hiszem, hogy korábban szülnél. Én is 42. héten szültem pedig meg voltam róla győződve hogy a 38-39. héten meg lesz. Pihenj sokat, polcold fel a lábad, szedd a magnéziumot (legalább a 36-37. hétig) igyál sok folyadékot és legfőképpen ne izgulj!!!
Szép szülést! Szia
Ezt a sok okosat!!!
Nem jósló fájások,te jó ég!!!! Csuszik szét a medencecsontod, azt érzed.
Ne higyj ennek a sok birkának aki itt irogat mert félelmetes menniy ostobaságot össze tudnak hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!