Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetesen normális az, hogy...

31 hetesen normális az, hogy ma már többször éreztem nyilallást, ami egész a hüvelyemtől kezdődik és végigmegy a hasamon, párosulva némi (enyhe) menzesz szerű érzéssel? Mi ez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 28. 20:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

pontosan ilyet éreztem ,és még mindig időnként.

39hetes vagyok.sokszor annyira fájt hogy menni nem tudtam tőle.nem tudom mitől van,de szerintem a méhszájjal van összefüggésben illetve amikor sokat sétálok ,megeröltetéskor.valószinűleg a baba súlya nyomja a méhszájat.próbálj sokat pihenni!

2010. aug. 4. 22:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, remélem kibírja még bent néhány hetet, legalább amíg a kis tüdeje teljesen ki nem fejlődik, legyen akármi ez a fájdogálás. Pihenés sajnos csak módjával megy, mert felújítjuk a házat, és még nem értünk a végére mindennek, addig muszáj csinálgatni, még ha nem is reggeltől estig, mert azt már nem bírom.
2010. aug. 5. 10:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Hát ez a házfelújítás nem vmi kellemes most...

Lehet, hogy a "nagyon okos" válaszadónak van igaza, de lehet, hogy a többieknek, mindenesetre MgB6-ot(napi 3x2db)szedjed, az lazítja az izmokat, és oldja a görcsöt.

Ha nagyon gáz, akkor muszáj lenne feküdnöd kicsit nap közben is, nehogy tényleg előbb kibújjon, mert még nem elég érett, ne kockáztass, a házfelújítás nem szalad el, és nem is fogja helyetted megcsinálni senki, a baba fontosabb most!!!

Minden jót!

38h.km.

2010. aug. 5. 13:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy nem ártana felhívni a dokidat és megkérdezni az ő véleményét is, (vagy ügyeletet). Én nem tettem, mert nem jutott eszembe, hogy ezek már a fájások, mert én is 31. hétnél tartottam, és gondoltam, hogy még korai. Hát sajnos nem volt. 31 hétre megszületett a fiam. Szerintem egy telefont, vagy utat megér a megnyugvás, főleg, ha folyamatosan fáj vagy görcsöl. Remélem nem így lesz, ez csak az én tapasztalatom.

2010. aug. 5. 13:34
 15/18 nini24 ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Azért remélem jól vagytok, és nem lett baja a picikének... :) Sok egészséget mindenkinek!

33 heteske

2010. aug. 5. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Köszönjük, teljesen egészséges a fiam, azóta már 9 éves, és még a náthát sem nagyon kapja el. Akkor 5 hetet kellett töltenünk kórházba, de túléltük. Most 29 hetes pocakos vagyok, és kicsit izgulok, hogy ne történjen meg újra, de igyekszem pozitívan állni a dolgokhoz. Mindenesetre én inkább hívom a dokit,ha ilyet tapasztalok.
2010. aug. 6. 08:13
 17/18 nini24 ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :) És kívánok könnyű szülést időre :)))

Mindenkinek ezt kívánom:)

2010. aug. 6. 09:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, hogy nem válaszoltam, de nem volt jó a netünk, minden rendben, szerintem csak a szalagok nyúltak, mert azt az érzést már nem érzem, jöttek helyette mások, máshol :) házfelújítást inkább csak felügyeltem, én csak az ablakokat festettem, meg takarítottam. nem mertem én se megerőltetőt csinálni, de azért ez is jó meló volt, hajnaltól késő estig. mostmár pihenés van, csak a napi rutin munka. Kedves utolsó előtti válaszoló, sajnálom ami veletek történt, ne izgulj, ezúttal biztos minden rendben lesz, és örömmel olvastam, hogy nem lett baja a picinek, és már nem is olyan pici :) jó egészséget kívánok mindannyiótoknak!
2010. aug. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!