31 hetesen normális az, hogy ma már többször éreztem nyilallást, ami egész a hüvelyemtől kezdődik és végigmegy a hasamon, párosulva némi (enyhe) menzesz szerű érzéssel? Mi ez?
pontosan ilyet éreztem ,és még mindig időnként.
39hetes vagyok.sokszor annyira fájt hogy menni nem tudtam tőle.nem tudom mitől van,de szerintem a méhszájjal van összefüggésben illetve amikor sokat sétálok ,megeröltetéskor.valószinűleg a baba súlya nyomja a méhszájat.próbálj sokat pihenni!
Hát ez a házfelújítás nem vmi kellemes most...
Lehet, hogy a "nagyon okos" válaszadónak van igaza, de lehet, hogy a többieknek, mindenesetre MgB6-ot(napi 3x2db)szedjed, az lazítja az izmokat, és oldja a görcsöt.
Ha nagyon gáz, akkor muszáj lenne feküdnöd kicsit nap közben is, nehogy tényleg előbb kibújjon, mert még nem elég érett, ne kockáztass, a házfelújítás nem szalad el, és nem is fogja helyetted megcsinálni senki, a baba fontosabb most!!!
Minden jót!
38h.km.
Szia!
Nem akarlak megijeszteni, de lehet, hogy nem ártana felhívni a dokidat és megkérdezni az ő véleményét is, (vagy ügyeletet). Én nem tettem, mert nem jutott eszembe, hogy ezek már a fájások, mert én is 31. hétnél tartottam, és gondoltam, hogy még korai. Hát sajnos nem volt. 31 hétre megszületett a fiam. Szerintem egy telefont, vagy utat megér a megnyugvás, főleg, ha folyamatosan fáj vagy görcsöl. Remélem nem így lesz, ez csak az én tapasztalatom.
Kedves Utolsó!
Azért remélem jól vagytok, és nem lett baja a picikének... :) Sok egészséget mindenkinek!
33 heteske
Nagyon örülök, hogy jól vagytok! :) És kívánok könnyű szülést időre :)))
Mindenkinek ezt kívánom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!