Egy elkeseredett lánynak tudsz segíteni?
hát szerintem beszéld meg a suliban a problémádat mondjuk az ofőddel.(ha úgy látod.,az ennyém nagyon aranyos és mindig vele beszélem meg az ilyen dolgokat).
másrészt pedig szerintem keress fel egy pszichológust.
ha nincs a suliban akkor erről is kérdezd meg az ofőt,vag a gyermekvédelmist,hogy kihez tudnál fordulni.
fel a fejjel!
Amíg nem töltöd be a 18-at, jogilag semmit nem tudsz tenni tudomásom szerint.
Próbáltál már leülni és beszélni apukáddal?
Van még 3 éved.Használd ki!Tanulj angolul és németül/spanyolul/olaszul,bármit ami neked könnyű.Tanuld a nyelveket és amint lehet keress külföldön munka lehetőséget és menj ki dolgozni.Sokkal többet lehet kinnt keresni itteni viszonylathoz képest.Küldhetsz haza anyukádnak és akkor talán eltudnak válni és lesz anyagi fedezet mindenre.
sok sikert!
nagyon sajnálom, ami veled történik....
Szerintem keress a suliban olyan elfoglaltságokat, amivel sokáig bent tudsz maradni... szakkörök, tánc, bármi más.
Ha oda sem engednének...
Nem tudom... fel kéne keresned valakit. Nem tudom, hogy hogy hívják otthon az ilyen embereket, szociális munkás, vagy hogy... (külföldön élek)
Keress fel valakit, mert ezek alapján segítséget kaphatsz, támogatást, és akkor apukátok nélkül nyugodtan élhetnétek az életeteket. Ne félj segítséget kérni! Sok sikert nektek!
merre laksz?
ha gondolod esetleg találkozhatnánk, és beszélhetnénk.
nekem nagyon durva, hányatott gyerekkorom volt.
nyugi nem vagyok pedofil vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!