12-13 évesen minek öltözöl a farsangonM?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 10:10
21/27 anonim válasza:
Mi valóvilágosaknak öltöztünk be :D.Mindenki kapott egy karaktert (én Gigi voltam XD) és egy jelenetet adtunk elő.
14/L 8.osztály
22/27 anonim válasza:
nálunk nem is lehet x)
felsősök osztállyal vannak, énmeg beteg voltam, így nem tudtam jelentkezni. de lámpalázas vagyok, nem is hiányzik :D
23/27 anonim válasza:
A mi sulinkban most húzunk hogy minek öltözünk be.Még nem húztunk,de az biztos hogy egy ország népének kellesz beöltözni.
24/27 anonim válasza:
Nem értem miért lenne gáz, én voltam olyan farsangi buliban ahol mindenki beöltözött és én voltam a legfiatalabb, akkor voltam 25.
25/27 anonim válasza:
Én csillagcsavarhúzónak öltöztem:)) fejemen volt egy fejdísz papírból egy csillag, a kezemben egy madzag arra rákötve egy csavarhúzó és ennyi, én nyertem a tortát a leg ötletesebb jelmezért-
26/27 anonim válasza:
hát mi azért öltözünk be mert előadunk.
de amúgy a régi sulimban a felsősöknek farsang helyett diszkó volt.
27/27 anonim válasza:
miért tartják a 12 éves kislányok gáznak a beöltözést?:D egyszer majd visszasírjátok :))
amúgy én ennyi idősen boszorkánynak, mikuláslánynak osztállyal zombis, aztán a nem-felcserélős (tehát fiúk lányoknak, lányok pedig fiúknak öltöztek be) stílust választottunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!