Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Hogyan öltözöl egy 56-os...

Hogyan öltözöl egy 56-os megemlékezésre?

Figyelt kérdés
23-án vasárnap lessz a városban az 56-os forradalom és szabadságharc megemlékezés az utcán egy emlékműnél. Milyen ruhába illik elmenni? fekete fehér? átlag utcai öltözék vagy csak öltözzek ki jobban de ne ünnepibe? (pl inget veszek fel pulcsi helyett)
2011. okt. 20. 20:13
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
nálunk az iskolába az ünnepségre fehér felső és ötét alsó öltözetben kell menni, szerintem ott se lesz másképp. tiszteld meg azokat a szegény 56-os áldozatokat.
2011. okt. 20. 20:19
 2/9 anonim ***** válasza:
A legjobb és legszebb ruhádat vedd fel ..! És mindenki büszke lesz rád ..
2011. okt. 20. 20:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Senki nem törődik az öltözékeddel. Nagyon kevesen szoktak különben is elmenni. Az emberek már kiábrándultak a pártszónokokból.
2011. okt. 20. 20:31
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig fekete-fehérben megyek az ilyen rendezvényekre. Elegánsabban, mintha leugrok a boltba egy kiló kenyérért... mert így illik.

Plusz van egy kis lyukas zászló kitűzőm, azt mindig a kabátomon hordom október 23. és november 4. között.

2011. okt. 20. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
18%
Ne haragudjatok rám de én kajak hülyén érezném magam ha elmennék egy ilyen helyre ne bohockodjatok már ,de most komolyan..
2011. okt. 20. 20:49
 6/9 A kérdező kommentje:
te sem vagy egy hazafi :D
2011. okt. 20. 21:00
 7/9 napietus ***** válasza:
nm feltétlenül fekete-fehérben, mert ez nem gyásznap, de mindenképpen üneplőbe. modjuk mivel valószínűleg nem lesz jó idő: bőrcipő, nadrág (nem feltétlen öltönynadrág, de ne legyen kopott, agyonmosott stb), ing, pulóver, őszi kabát.
2011. okt. 21. 14:13
 8/9 anonim ***** válasza:
39%
:) nem vagyok kissebség utálom öket ,de a jelenlegi gondokkal problémákkal foglalkozom nem a régiekkel ,most is nagy a baj !!
2011. okt. 21. 20:37
 9/9 napietus ***** válasza:
100%

utolsó, és ha nem mész el az ünnepségre attól kisebb lesz a baj?

"az élet ünnepek nélkül olyan, mint egy hosszú út pihenő nélkül". nem hallottad még? ez minden ünnepre (vidámra, szomorúra, méltóságteljesre) vonatkozik.

2011. okt. 22. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!