12-13 évesen minek öltözöl a farsangonM?
Nálunk tegnap volt, nagyon ötletes jelmezek születtek.
Volt fa, madárfészekkel a tetején, Lady Gaga (egy fiú, nagyon jópofa lett), túró rudi, az egyik tanárnőnek is beöltözött valaki (nagyon jellegzetes a stílusa).
Az ennyi idősek inkább valami humorosat szoktak választani.
Ennyi idősen már én sem öltöztem be
a mi iskolánkban csak van néhány előadás 10 éven aluliaknak meg beöltözős farsang
a beöltözés túl gyerekes
én ovodába voltam 1x madárijesztő...hát nemsokat kellett rajtam változtatni az tuti! a csajok most is megriadnak tőlem XD
18f
Boszorkány leszek^^
A tavaly Mikuláslány voltam:D
13,5/Lány
Nálunk úgy volt h alsóba egyénileg és felsőbe meg az osztállyal öltözünk be vminek.
Most úgy lex h felállunk mint egy kórus,és előre áll külön 3 ember közöttük én is akik szólózni fognak a többiek meg énekelnek majd ők lesznek a 'kórus' Oh Happy day lesz a zene. http://www.youtube.com/watch?v=2gOngg2y0jc
Jó oké zeneis osztály vagyunk,de a fiúk mutálnak elég rendesen a szöveget meg leveszik és csak a zene marad meg,magyarul csak mi fogunk énekelni.
Ezt után mivel lesz rajtunk egy ilyen fehér lepedő azt ledobjuk magunkról és táncolunk meg énekelünk a Ha zene szól-ra.
Eléggé lefogunk égni,mivel a fiúk nem hajlandók énekelni a Ha zene szólt mer h ez a szám olyan 'homis'
Jó ha fiú lennék lehet h én se éneklném..
Jaa bocsi az OFFért.:D
13L
Igen,köszi az eddigieket!
Valami humoros ötletre fáj az én fogam is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!