Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dagi vagy? Összeér a combod,...

Dagi vagy? Összeér a combod, nagy a hasid? Hogyan öltözöl a nagy hőségben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 22:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok dagi, ettől függetlenül nekem is összeizzadnak a combjaim és meg tudok hülyülni tőle...
2010. jún. 7. 22:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Na igen és ha sokáig mész, akkor ki is marja az izzadtság. Nagyon fájdalmas tud lenni.
2010. jún. 7. 22:59
 3/15 anonim ***** válasza:
Szia. Hasonló helyzet, pont ezért soha nem is hordok szoknyát (max. otthon). Vékony nadrág+top+ing az egyik kombináció pl.
2010. jún. 7. 23:23
 4/15 anonim válasza:

Na, végre egy dagiknak szóló kérdés! :)

Én hordok szoknyát nyáron, hosszú, szellős szoknyákat, mert az ápol és eltakar. Alá pedig egy térdnél levágott harisnyát szoktam húzni. Nem melegít (annyira), de elkerülhető, hogy kidörzsölődjön a combom. Az egyetlen, amire figyelnem kell, hogy mielőtt a pasim elkezd vetkőztetni, el kell tűnnöm egy percre a fürdőszobában, ahol meg tudok szabadulni a harisnyától, mert egy kicsit furán néz ki. :)

2010. jún. 7. 23:37
 5/15 A kérdező kommentje:

23:37

Nem semmi vagy! :))

2010. jún. 8. 00:26
 6/15 A kérdező kommentje:

23:23

Top? Akkor nem látszik a poci? Mert gondolom az inget nem gombolod be.. A karom is vastag, nem tudom, mit tegyek. Anyukám halála óta híztam hirtelen 25kg-ot. Nem tetszem magamnak, zsákba bújok, de megsülök. Nincs erőm lefogyni.. Pedig szeretnék jobban kinézni.

Vannak azok az "A" vonalú felsők, amik a mell alatt gumisak. Olyat hol lehet venni neten?

2010. jún. 8. 00:30
 7/15 anonim ***** válasza:

23:23 vagyok. A top leír a csípőmig és nem is annyira feszülős, általában fekete, annyira nem feltűnő.

Sajnálom, ami veled történt, így azt hiszem, még nehezebb a helyzeted, mert tudod, hogy milyen lennél vékonyan. Kitartás.

Egyébként ez tényleg nagyon rossz, hogy nagyobb méretű és egyben fiatalos ruhákat nem nagyon lehet kapni. Elvétve találok nagyobbakat, de az meg pont abból, ami a kövéreknek nem áll jól. Logikus, nem? :) Szóval a kérdésedre nem tudok válaszolni, de engem is érdekel. (Esetleg aukciós oldalakon nézegess körbe, beírtam google-be vmi olyasmit, h. A-vonalú felső, és onnan dobott ki találatokat.)

2010. jún. 8. 12:14
 8/15 anonim ***** válasza:
Mell alatt húzott felsőt ne vegyél mert kövérít,de nagyon! Inkább ami a deréknál van meghúzva és felül buggyos.
2010. jún. 8. 13:40
 9/15 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok dagi,de nekem is összeérnek a combjaim.Van olyan ismerősőm aki vékony és neki is összeérnek.Mondjuk téll elég fájdalmas,sebes lesz mikor kiizad nyáron és stb.

Amúgy én a szoknyát pont emiatt nem szeretem és nem is javaslom.Farmer röviggatyónál ami a vádlid közepéig az egy kicsit "vastagít" ami meg a combod közepéig egy picit "vékonyít".(Remélem érted).

2010. jún. 8. 14:38
 10/15 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok!

Egyébként szerintem a deréknál összehúzott még inkább kövérít, nem?

A farmer térdgatyóval meg az a baj, hogy a térdem mellett, a lábam belső oldalán is kövér. Szörnyű, kiáll.

2010. jún. 8. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!