Duci, kövér lányok! Mit vesztek fel ebben a nagy hőségben?
Ohh lüke vagy hosszú gatyóban. Én is duci/kövér vagyok.
És térdgatyákat rövid ujjas felsőben tökéletesen érzem magam. Egyébként egy-egy rövidebb nadrág kisebbnek mutat mint a hosszúak...tapasztalat.
kérdés?:D
Attól, hogy duci vagy, mért ne vehetnél fel szoknyát/rövidujjú felsőt????!! o.O
Én is picit duci vagyok (kb. 30kg felesleggel!!) és ami igaz, én sem veszek fel térd fölé érő nacit mások elé, de otthonra simán bevállalhatod!! Amúgy pedig ne foglalkozz a mások véleményével, hogy mit mondanak, csak azzal törődj, hogy válassz egy szexi, kényelmes felsőt, hozzá stílusban illő nacit, és menj végig az utcán, anélkül, hogy azon agyalnál, hogy "jajj, istenem, most vajon megbámulják a méretes fenekem??!"!! Már különben sem divat a soványság, szal ne törődj ezzel!! Légy magabiztos és akkor semmi sem állíthat meg!! Tapasztalatból mondom... hajráá ;)
Nem is tudom. Egyszerűen undorító a testem...
Azért is takargatom ennyire, mert "hirtelen" híztam csomót. Nem 5 kiló feleslegről van szó, hanem kb 30. Nagyon rosszul érzem magamat a bőrömben. Elkezdtem már az életmódváltást, de nyilván nem tudok leadni pár hét alatt 20 kilót.
Közben viszont megsülök. Már mindenki hülyének néz, hogy hosszú ujjú felsőben mászkálok 35 fokban.
Amúgy köszi a válaszokat, így talán kicsit bátrabban veszek fel nyáriasabb ruhákat...
"Én is picit duci vagyok (kb. 30kg felesleggel!!)" - Na ne röhögtess már! :D 30 kiló felesleg nem a picit duci kategória...
Kérdező, szerintem a térdig, vagy picit térd fölé érő nadrágot nyugodtan felveheted akár ujjatlan felsővel is, vagy pedig térdig érő nyári ruhákat is. A teljesen rövid sortot, bevallom őszintén, én megmosolygom a kövér nőkön, mert egyszerűen nem való. Ettől függetlenül létezik aranyközépút, nem kell megsülnöd a hőségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!