Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci, kövér lányok! Mit...

Duci, kövér lányok! Mit vesztek fel ebben a nagy hőségben?

Figyelt kérdés
Én képtelen vagyok rövid nadrágot, szoknyát felvenni. Nem égetem magam ilyesmivel. Hosszú nadrágban és hosszabb ujjú felsőben viszont megsülök...
2011. júl. 7. 20:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy ha hosszú gatyákba, felsőkbe jár az ember, az jobban kitűnik ám, mint a felesleg. Vannak ilyen emberek az utcán, ilyen goth fazonok, vagy nem tudom, akik a tűző napon hosszú fekete felső, hosszú fekete gatya + acélbetétes csizma... Hát inkább megbámulom őket, mint azokat, akik norműlis nyári ruhában vannak, de van rajtuk felesleg.
2011. júl. 7. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
rövid ujjú egyberuha (kicsit térd alá érő)
2011. júl. 8. 03:58
 13/15 anonim válasza:
Milyen kár, hogy 21:31 nem ismeri az irónia fogalmát. Szenvedő túlsúlyosakon mosolyogni, az megy csak. És igen, a bermuda könnyű pólóval, japán ujjú(váll alá kicsit érő,kifelé álló ujj) blúz vagy póló és hosszú ruha simán mehet. Ha a ruhában nagyon egymáshoz érnek-dörzsölődnek a combjaid, és emiatt kellemetlen, akkkor felejtsd el azt is. Így is megterhelő a meleg ne kínozd magad még pluszban. A meg, hogy mi "való+ és mi nem, az nincs leírva sehol. Érezd jól magad amennyire lehet.
2011. júl. 10. 20:53
 14/15 anonim válasza:

ez egy nagyon jó blog olvasgasd.a Lány 98 kilóról kezdte s 2-3 hónap alatt leadott 20 kg-t!

Nem szedett semmilyen kamu hülyeséget,egyszerüen számolta a kalóriákat,futott,tornázott,s figyelte mit eszik.Nem koplalt,csak okosan evett.S lám most csak 60vhány kiló.Lehet jól is csinálni,de mindennek megvan az ideje.

[link]

2011. júl. 21. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:
maxi ruha, jó anyagból. Szép, és eltakarja teljesen a lábat, ha vékony anyagból van, egyáltalán nincs benne melegem.
2011. júl. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!