Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Dagi vagy? Összeér a combod,...

Dagi vagy? Összeér a combod, nagy a hasid? Hogyan öltözöl a nagy hőségben?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 22:48
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szegénykém... Megértem, hogy híztál, én ennél sokkal kisebb dolgok miatt is fel tudok szedni. Hamarosan jobb lesz majd, addig is dobd fel magad néhány új ruhával, hátha jobban érzed majd magad tőlük. :)

Nézd meg ezeket a felsőket, én ilyeneket hordok. (És én tényleg dagi vagyok (175/105) és jól állnak nekem.) A mell alatt húzott blúz tényleg nem jó. A galléros pólók/blúzok adják a legjobb tartást, csak arra kell figyelni, hogy hosszított fazonúak legyenek, tehát ne pont a pocak alatt érjen véget. Az azért gáz, mert amikor felpróbálod és megnézed magad a próbafülke tükrében, akkor hú, de jól áll, de ha hordod, akkor mozogsz is benne, magyarul pl. felemeled a karodat vagy ilyesmi - és ha kivillan a hasihusi, hát az nem túl szerencsés. :))

Ha nem szereted a rövid gatyókat, hordj vászonnadrágokat, az szerintem nagyon kellemes, főleg, ha bő és szellős, a hátránya az, hogy gyűrődik.:( A hosszúnadrág egyébként szerintem nyáron még praktikusabb is, mint a rövid, mert pl. nem ragadsz hozzá a metróüléshez. :D

És most a felsők, amik nekem tetszenek és szerintem bármelyik ducinak jól állnának:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Most így hirtelen ezek fogtak meg, de ha böngészel a neten, rengeteg jó cuccot fogsz találni!

(Egyébként a "nem semmi" csaj voltam. :))

2010. jún. 9. 23:14
 12/15 A kérdező kommentje:

Kedves "nem semmi csaj"! :)

Nagyon aranyos vagy, köszönöm a fáradozásod! Tényleg jók ezek a felsők, fogok is rendelni belőlük!

És köszönöm az együttérzésedet is! Minden jót Neked!!!

2010. jún. 10. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:
igen
2010. jún. 11. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:
én nem vagyok (szerintem) annyira dagi,de van rajtam egy kis felesleg.még iskola van,hosszú farmert fogok hordani,nyáron meg háromnegyedes vászon nadrágot.bővebb pólókkal próbálkozz,nem izzadsz bele annyira,és még takar is.
2010. jún. 14. 07:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi..
2010. jún. 16. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!