12-13 évesen minek öltözöl a farsangonM?
Figyelt kérdés
2011. febr. 5. 10:10
13/27 anonim válasza:
Utóljára ovódában volt rajtam jelmez. Nagyon gáz!!!
12L
14/27 anonim válasza:
átfésülöm a hajam, meg rajzolok egy kis bajuszt és kész is a hitler.
15/27 anonim válasza:
mi hippik leszünk :) az osztály nagyrésze :D bár mi már picit idősebbek vagyunk :)
14L
Amúgy nem gáz szerintem beöltözni. Ez a farsang lényege =):D
16/27 anonim válasza:
Az egész Ku Klux klán lesz. :D Még az ofő se ellenzi... Remélem nagy sikerünk lesz. (Y)
17/27 anonim válasza:
Huhh, mi nem lehetnénk ku klux klán, van egy afrikai testvársulink xD Mi SP&Fluo+csapata leszünk:D
13L
18/27 A kérdező kommentje:
tök jók az ilyen csoportos beöltözések.
És nem is terom gáznak,már csak ezért sem,mert kreatívnak,poénosnak lenni nem gáz.még a felnőtteknek sem!!!
2011. febr. 6. 09:43
19/27 A kérdező kommentje:
terom=tartom bocs
2011. febr. 6. 09:44
20/27 anonim válasza:
Érdekes, hogy a 12 éves kislányok gáznak tartják, de én a 18 évemmel cseppet sem*.*
Csak erre már nincsenek farsangi bulik, pedig biztos beöltöznék valaminek, utoljára dögös kalózlány voltam pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!