Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek. Mit tegyek?
Nekem sem engedte meg anyukám ilyen idősen (vagyis én egy kicsit fiatalabb voltam). De egyszer fogtam magam elvettem apukám borotváját (ami még használatlan, eldobható borotva volt) és leszőrtelenítettem a lábam. Mikor anyukám meglátta megkérdezte minek csináltam, és mondta hogy feleslegesnek tartja, de ha ezt akarom akkor csináljam. Talán akkor mondtam először ellent anyukámnak és tudom féltem mi lesz, ha meglátja. De elfogadta, bár azóta is mondja, hogy feleslegesnek tarja télen a szőrtelenítést..
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy tedd meg és ne félj! Nem tud veled semmit csinálni, ha leszőrtelenítetted valamelyik testrészed. Szerintem ő is el fogja fogadni.
Sok szerencsét! :)
"Telen feleslegesnek tartja a szortelenitest".
Ez olyan, hogy minek mossunk nyakat telen, nem latszik ha retkes, salat hasznalunk.
FromOz-val nem értek egyet.
Bocsi kérdező a kérdésedre már válaszoltam, most másnak teszem !
Ha valaknek még nincs párja, és magában nem probléma, akkor semmi vész nincs azzal, ha télen nem szőrtelenít. Nem egyenlő a mosakodással, az egyik szépítés kérdés, a másik tisztaság kérdés. Nyáron más, mert más is látja, és nem csúfolják.
Ha párja lesz, biztos másképp látja majd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Ezt a kérdést én írtam ki még régebben, olvasd el, hátha segíteni fog egy kicsit :)
Meg mutasd meg neki a válaszokat [én megmutattam anyunak] hátha az is segít picit! :D
Sok sikert!!
13,5/L
Hát szerintem is szőrtelenits, mert gusztustalan ha szőrös. Én fiu vagyok és szőrtelenitek, mert apám basztatott mert volt hónajkutyám. Ilyenkor örülök, hogy nekem liberálisabbak a szüleim.
15F
Amikor én is előálltam hogy borotválni szeretném a lábamat, anya lehurrogta a fejemet... Sőt, azt hiszem szőrtelenítő krémet akartam, már nem tudom. A lényeg, hogy mikor elmentem Veszprémbe, anya levitt a buszhoz, és odaadtam neki egy levelet, amibe leírtam, hogy miért és hogy szeretnék szőrteleníteni: mert szőrösen nem érzem magam jól, (én mondjuk az epilátort láttam a legjobb megoldásnak, így azt választottam), és tovább érveltem az epilálás mellett, hogy az miért jó. Azóta meglett véve egy Philisp és boldogan használom. :)
Ülj le anyukáddal beszélgetni, hogy te így nem érzed jól magad, és szeretnél szőrteleníteni. Bár én mondjuk a borotvát nem választanám, mert 2 nap után újra kell csinálni, meg nekem nem szimpi... Szal próbálj meg érvelni, hogy amelyik szőrtelenítési módszert választod, miért lenne jó, stb. Talán sikerül... Ha meg nem, csináld titokba. Aztán csak leesik anyudnak, hogy ez a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!