Anyukám nem engedi, hogy szőrtelenítsek. Mit tegyek?
Ne haragudj, de vannak dolgok, amiket az ember megcsinál magának és nem kér rá engedélyt az anyukájától!
Én ebben a koromban megvettem a zsebpénzemből a szőrtelenítőt (első próbálkozásra folyadékot vettem) és szépen leszőrtelenítettem a lábam...
Nem kértem rá engedélyt!
Azóta már 56 éves lettem, a saját lányomnak én magam ajánlottam tini korában az epilálást, mielőtt még égnie kellett volna tornaórán!
Nagyon szomorú vagyok, hogy a mai anyukák (akik valószínűleg fiatalabbak nálam) őnekik nem természetes igényük, hogy szőrtelenítsék a lábukat, hónaljukat, bikinivonalukat?!...
Hogyan van, hogy nekem ez tini korom óta (44 éve) természetes?!...
Nem is értem!... Lehet, hogy az ilyen nők valahol a Havasokban laknak?!
Szerintem is csináld. Ha észreveszi, akkor állj elé és mond meg neki szépen, hogy te nem tetted magad ki annak, hogy többet csúfoljanak emiatt, azzal sokkal többet ártottál volna magadnak ha lelkisérült lennél emiatt, így neki is se lett volna jó. Érd el a bizalmát, igérj neki valamit, amit neki fontos, és te be is tudod tartani pl. inni nem fogsz, vagy cigizni hasonló.
Sok sikert !
szerencsére én anyum ebbe nem szólt bele, pedig egyéb téren (tanulás, ilyesmi) nagyon szigorú volt. nem szoktam senkit arra bíztatni, hogy "játsza ki" a szüleit, de ez esetben szerintem is szőrtelenítsd le, és kész. egyébként a hónalj, intim részek szőrtelenítése nemcsak esztétikai, higiéniai kérdés is.
29/N
szerintem is tedd meg.:)
sokkal jobb megcsinálni,és nem égni az ismerősök között,mint egy lelki sérülést szerezni.mert engem valószinüleg megviselne,ha nem csinálhatnám...
ui. énse kérek engedélyt,bár megengedné :)
sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!