Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11éves lányom szörteleníteni...

11éves lányom szörteleníteni szeretne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Már féléve menstruál, és szőrösödik is. Őt ez zavarja, peidg szerintem Isten iylennek teremtet meg minket, és ez a természetes. Próbáltam szép szóval lebeszélni, de ő nem akar rám hallgatni. Mit tegyek? Ugye van itt más is aki egyetért velem?

40N

2011. jan. 29. 16:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 10 évesen még nem menstruáltam, de a lábam nagyon szőrös volt, ezért anyával leepiláltuk. Anyát cseppet se zavarta, a hónaljamat is akkor kezdtem borotválni, sőt anya támogatott pl.: epilálni nagyon nehéz volt, mert nagyon fájt S: Az egyik barátnőmet nagyon csúfolják, mert szőrös. A volt osztályomban tavaly láttam olyat,h az egyik csaj hosszú hónaljszőrrel volt egy ujjatlanba. Nagyon undorító.

14/L

2011. jan. 29. 20:57
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg neki, segíts neki, közösen válasszátok ki, melyik lenne neki a legjobb módszer a szőrtelenítésre.

De semmiképpen ne tiltsd!

A 11 éves gyerekek közül NAGYON sokan csúfolják társaikat a kinézetük, öltözetük, viselkedésük miatt... és egy gyereknek iszonyú érzés, ha a társai, pajtásai csúfolják és mindenki rajta nevet.

Én 13 éves koromig nem szőrtelenítettem, nem mertem anyának mondani, hogy szeretnék (ne kérdezzétek, miért, nem szigorú anyukám :D), de szégyelltem és igyekeztem takarni, amíg tudtam. Aztán hetedikben egy tesiórán, miközben átöltöztünk, nem tudtam elég gyorsan magamra kapni a melegítőmet, egyik lány meglátta a szőrös lábamat. Miközben a tornasorban álltunk, és még nem jött a tanár, a lány odajött hozzám, elkiáltotta magát, hogy "nézzétek ... lábát!" és felhúzta a nadrágom szárát, az egész osztály csodálhatta a lábaimat, hetekig téma volt és röhögtek rajtam.

Gyerekkorom egyik legmegalázóbb élményeként maradt meg bennem, utána persze egyből leborotváltam, anya sem ellenkezett (pedig a sulis "élményt" nem is mondtam neki). Manapság már nagyon-nagyon kevés lány/nő van, aki nem szőrtelenít, és bár én nem ítélem el őket, de hidd el, hogy kamaszkorban ez óriási gátló tényező lehet egy lánynak, ne rakd rá ezt a terhet...

2011. jan. 29. 21:33
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
8 éves korom óta menstruálok, és 10évesen kezdtem borotválni mikor már untam hogy szőrös vagyok. Beképzeltem magamnak hogy úgy nézek ki mint egy 30 éves férfi...meguntam és borotváltam.
2011. jan. 30. 09:40
 24/28 anonim ***** válasza:
Én is 11 éves korom óta borotválkozom. Undorítónak, és kényelmetlennek találom, hogy az egész testemet fekete szőrme borítja.
2011. jan. 30. 18:44
 25/28 anonim ***** válasza:
Abban igazad van, hogy Isten ilyennek teremtett minket. De el tudod Te képzelni, hogy mennyit bántják azért az iskolában, hogy szőrös? Valószínűleg naphosszat hallgatja a többiektől, hogy "szőrös majom" és még ki tudja, milyen szörnyűségeket mondanak neki. Könnyű azt mondani, hogy ne foglalkozzon velük. Fogadd el, hogy mostanában ez a divat, hogy a lányok (sőt, mostmár a fiúk is) szőrtelenítik magukat. Haladni kell a korral. :) 22/N
2011. febr. 6. 03:51
 26/28 IGCM válasza:
0%

14 éves kor allatt elvielg nem szabad szőrteleníteni!!

Valami hormon változás miatt.De kérdezd meg a gyerekorvost szerintem és ha azt mondja ok akkor miért ne.

2011. febr. 13. 23:23
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, te hülye vagy? vagy csak kimaradt az alap biológia az általános iskolában? attól, hogy kihuzigáljak valakinek a szőrét a hormonjai még nem változnak....
2011. febr. 13. 23:31
 28/28 anonim válasza:
100%
utolsó előtti......ez tényleg hülye akit ismerek 14 éves kor alatt ilyen 13-12-11-10 azok szőrösödnek és szőrtelenítenek te..........
2012. júl. 28. 03:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!