A lányom egy ír szettert szeretne, mit csináljak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 15:18
2/20 anonim válasza:
Merleged fel, hogy mi lenne leonye, hatranya. Ezek utan dontss. Az nem eleg, hogy akarna, szeretne. Gondolom, rad harulna apolasa/gondozasa is.
3/20 anonim válasza:
Először olvasd el ezt, és utána fogsz tudni dönteni! egyébként az Ír Szetter egy fantasztikus kutyus! :)
A google a barátod :)
5/20 A kérdező kommentje:
tudom hogy az ír szetter egy fantasztikus kutyus nekem is volt...
egyébként meg megígérte hogy gondozni fogja és ápolni
2011. júl. 24. 15:47
6/20 anonim válasza:
.....hááát, hány éves a lányod? Én pl 7 éves koromban kaptam meg az első kutyámat, a legjobb barátok voltunk, és mindig gondoztam, mindig! Most 30 vagyok, eddig is volt mindig kutyám, most is van!
7/20 anonim válasza:
..akkor most én kérdezek! Ha véletlenül mégsem gondozná, és ápolná,8ami tudjuk később derül majd csak ki) te mit tennél?
8/20 anonim válasza:
Én ír kávét szeretnék, mit tegyek?
9/20 A kérdező kommentje:
A lányom januárban tölti be a 12-t
2011. júl. 24. 17:15
10/20 anonim válasza:
Nyugodtan vedd emg neki ha nem asztmás mint én :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!