Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » A lányom egy ír szettert...

A lányom egy ír szettert szeretne, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 15:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vegyél neki. :D Anyukám nagy kutyás, ma voltunk egyik tenyésztő ismerősénél, nagyon aranyos, szép kutyusok voltak.
2011. júl. 24. 18:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Vegyél neki, én ennyi idősen és még előtte is öltem volna egy kutyáért,de sajnos nem kaphattam.Végül most 14 évesen kaptam egy Beagle-t és a legjobb barátom.:) Nagyon jót fog tenni a lányodnak egy kutyus!:D

14/L

2011. júl. 24. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:

Könnyű mondani, hogy vegyél kutyát..

Hol éltek? Lakásban, vagy kertes házban? Mi lesz a nyaralással, lemondotok róla, lepasszoljátok addig, vagy van pénzetek kifizetni a drágább helyeket, ahová lehet vinni ebet is?

Mekkora a lányod alkatilag? Ha pórázon sétáltat egy szettert, ami nem kicsi, ő húzza a kutyát vagy fordítva? Milyen jellemű a lányod? Tényleg fog gondoskodni róla, vagy megunja 2 hét után?

És talán a legfontosabb, ti akartok kutyát? Mert nagy eséllyel rátok marad, ha nem is most, majd amikor nem viheti az egyetemi koleszba..

2011. júl. 25. 08:20
 14/20 anonim válasza:

08:20 egyet értek!

Szóval gondold meg, mert nem kéne még egy utcán kóborló, aztán sintértelepre bekerülő kutyus!

2011. júl. 25. 08:59
 15/20 A kérdező kommentje:
Kertes házban lakunk, a lányom 165cm, majdnem akkora mint én
2011. júl. 25. 09:41
 16/20 A kérdező kommentje:

Én is nagyon szeretnék egy kutyát. Meg a pici is. A lányom nagyon gondoskodó. Szerintem nem fogja megunni.

Köszönöm a kommenteket!

2011. júl. 25. 09:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Eldontotted az egeszet mielott kierdeztel, akkor miert kerdeztel. Nagyon remelem hogy lanyod utana nez a kutyanak. En fiam is igergette, idehozott egy rottit, mit gondolsz, ki gondozza, takarit utana? De azert imadom.
2011. júl. 25. 10:52
 18/20 anonim válasza:
Vegyél neki , vagy ne vegyél! Ismered a kutyafajtát, azt írtad volt már neked is, meg gondolom ismered a lányodat is! szép napot!
2011. júl. 25. 10:57
 19/20 anonim ***** válasza:

18 éves vagyok amikor megszülettem már 1 éves volt az ír szetterünk. Imádtam, vele tanultam meg járni. Szerintem egy nagyon jó kutyus. 12 évesen már elég idős, hogy tanítsa, sétáltassa.

Mikor meghalt 12 éves voltam utána kaptam egy labradort ami már tényleg az enyém. Nem untam meg 6 év alatt sem ugyan úgy viszem sétálni, tanítom.

Főleg ha ismered a fajtát akkor nyugodtan vegyél neki egyet. Felelősségre is tanítod vele.

2011. júl. 25. 13:20
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, lehet hogy ez lessz a jegjobb...
2011. júl. 25. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!