A lányom egy ír szettert szeretne, mit csináljak?
Vegyél neki, én ennyi idősen és még előtte is öltem volna egy kutyáért,de sajnos nem kaphattam.Végül most 14 évesen kaptam egy Beagle-t és a legjobb barátom.:) Nagyon jót fog tenni a lányodnak egy kutyus!:D
14/L
Könnyű mondani, hogy vegyél kutyát..
Hol éltek? Lakásban, vagy kertes házban? Mi lesz a nyaralással, lemondotok róla, lepasszoljátok addig, vagy van pénzetek kifizetni a drágább helyeket, ahová lehet vinni ebet is?
Mekkora a lányod alkatilag? Ha pórázon sétáltat egy szettert, ami nem kicsi, ő húzza a kutyát vagy fordítva? Milyen jellemű a lányod? Tényleg fog gondoskodni róla, vagy megunja 2 hét után?
És talán a legfontosabb, ti akartok kutyát? Mert nagy eséllyel rátok marad, ha nem is most, majd amikor nem viheti az egyetemi koleszba..
08:20 egyet értek!
Szóval gondold meg, mert nem kéne még egy utcán kóborló, aztán sintértelepre bekerülő kutyus!
Én is nagyon szeretnék egy kutyát. Meg a pici is. A lányom nagyon gondoskodó. Szerintem nem fogja megunni.
Köszönöm a kommenteket!
18 éves vagyok amikor megszülettem már 1 éves volt az ír szetterünk. Imádtam, vele tanultam meg járni. Szerintem egy nagyon jó kutyus. 12 évesen már elég idős, hogy tanítsa, sétáltassa.
Mikor meghalt 12 éves voltam utána kaptam egy labradort ami már tényleg az enyém. Nem untam meg 6 év alatt sem ugyan úgy viszem sétálni, tanítom.
Főleg ha ismered a fajtát akkor nyugodtan vegyél neki egyet. Felelősségre is tanítod vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!