Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?
Egy tábori élményem XD
Egy régi kastély padlásán a sötétben ahol rengeteg galamb volt az egyik elkezdett felénk szállni és úgy megijedtem, hogy meg akartam fogni az előttem álló bnőm pulcsiját csak hogy az is lehajolt és egyenesen a seggébe markoltam XD
Barátnőmmel bementünk véletlenül a férfi wc-be és láttuk 3 osztálytársunkat pisilni...ők is észrevettek minket...meg még a fél osztály :D
16l
Nagyon cikinek nem mondanám, inkább furának, bár nem volt kellemes utána.
Idén kezdtem a középsulit, az Évnyitón a legelső padban ültem, így nem nagyon láttam az új osztálytársaimat, mert nem akartam egész órán forgolódni. Akkor asszem a 27-es teremben voltunk. Másnap megyek újra, le lett diktálva az órarend, és hogy hányas teremben leszünk. Ha jól emlékszem, a 26-os, vagy a 28-as volt. Mikor odaértem a teremhez, láttam előtte egy pár gyereket, akikről később kiderült, hogy az új osztálytársaim, csak én azt akkor még nem tudtam. Egy ideig álltam ott, vártam a többieket (akik ott voltak). Aztán gondoltam egyet, és átmentem a mellette lévő 27-esbe, hátha ott vagyunk, de ott egy másik osztály volt, én meg gondolkodás nélkül bementem és megkérdeztem a tanár mellett álló lányt, hogy nem tudja-e, hol van a 9C. Nem tudta. Én meg válasz nélkül ott is hagytam szegényt, kb. 5 mp alatt bementem, meg ki is jöttem. Megint álltam egy kicsit az új osztályommal, de nem történt semmi, így gondoltam még egyet, és bejártam az egész sulit, hogy megkeressem azokat, akikkel végig együtt ácsorogtam. 3 emeletes az épület, mindhárom szintet az elejétől a végéig végigjártam, azt a szintet meg többször is, ahol voltunk. Az osztálytársaim meg első nap azt látták, hogy van egy kilométerhiányos, őrülten rohangáló csaj is az osztályban, aki 500-szor végigszáguldott előttük... Szerintem amúgy ők már el is felejtették, de akkor utána ciki volt. :D
Ui.: Bocsi, ha túl "megmagyarázós" lett, rossz szokásom így írni. :/
Tesi öltözőben öltöztünk át elkezdtünk hülyülni,aztán az egyik barátom elkezdte töcskölni a padot.(mindenki röhögött,aztán meg bejött a tesitanár... :D
13/F
Igaz nem buktunk le szerencsére de szerintem elég vicces volt... :"D
Tavaj a suliban egy barátommal szándkosan eldugítottuk a piszoárt ilyen papírtörlökkel aztán addig(ilyen helyérzékelös öblítése van) lépkedtünk ide-oda amíg annyiszor le nem húzódott,hogy az egész fiú WC-t elöntötte a víz,még innen tovább is folyt a folyósóra,pont arra jött a történelem tanárnö(ironikus,hogy senki se bírta) aztán benézett,hogy mi ez az óceán azt puszta kézzel kivette a papírtörlöket(Hozzátenném,hogy addigra már idöközben többen is ráhugyoztak :"D ) a piszoárból.
Reggel nagyon fáradt voltam, és a hátam mögött elment a legszigorúbb/szívatósabb tanár.
Köszönt, hogy "Jó reggelt"
Tudni kell, hogy a hangja eléggé hasonlít egy évfolyamtársaméra, akivel sokat szoktam baromkodni.
Sarkon pördültem, hogy vele szemben legyek, és mire eljutott az agyamig hogy ki áll előttem, már ki is mondtam amit nem nagyon kellett volna.
"Csöcs, f>szfej"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!