Mi volt életed legcikibb helyzete?
haha ezen jót nevettem :D
nemtudom most megmondani volt pár helyzet de egyik sem égett annyira az agyamba. néhányszor lehúzták a gatyámat az osztály előtt. volt hogy nem ismertem fel hogy a lány már 1 hónapja próbálkozik nálam. volt hogy pofára estem szintén az osztály előtt(bár felrúgtak de ezt nem látták)
meg sok beégés volt az életem során csak normálisan kezeltem és senkiben sem maradt meg.
17/f
Talán a legcikibb egy nyaraláshoz köthető.
A Balatonnál nyaraltunk,én olyan 7 éves körül lehettem.Akkoriban még több napra mentünk és így kultúrális programokat is szerveztek a szüleim.Az egyik program az volt,hogy átmentünk komppal Tihanyba és ott sétálgattunk,ill. van ilyen vonatutánzat,csak normál kerekei vannak és végigvisz a városba.Na hát azt is kipróbáltuk.Én először láttam olyat,nem igazán tudtam milyen lesz ha felszállok.Felléptem a lépcsőn és addig vaciláltam,hogy háttal vagy előre üljek a vonat elejének,míg a másik oldalt le nem estem.Természetesen esős,szeles idő volt,úgyhogy jó saras lett a pulcsim.
15/L
Utolsó:
És a pasid mit szólt hozzá??:)
Hangosan leszóltam az igazgatóhelyettest a folyosón az egyik barátnőmnek(egész iskola utálja,mert olyan,hogy nem lehet szeretni..),és az igazgatóhelyettes meg jött mögöttem.Nem láttam.De abból nem lett ügy.Gyorsan elcsendesedtem.
Meg olyan,hogy barátnőm meg én meg a tanár ülünk infoszakköröm,a falra vetítő gépezet bevolt kapcsolva,a pendriveom bevolt dugva a gépbe,barátnőm meg végigmutogatta a vonaton Budapest felé készített banános-erotikus képeimet.A tanár is jót röhögött rajtuk.De csak hárman láttuk a képeket:D de kivetítőn:D:$
A falon..XD
Meg még volt ilyen sok helyzet.Osztályfőnöki óra volt hetedikben,osztályvigyázz volt meg minden,és akarok leülni,barátnőm meg kihúzta alólam a széket,én meg a földön kötöttem ki.Aztán jót röhögtünk az osztállyal ezen.
Meg ilyenek voltak..:S:P
Volt erősebb is,gyengébb is.Ezek voltak a kissé erősebbek.
Imre válasza:
Régen Balatonkenesén nyaraltam az osztályommal. Egyszer a parton rám jött a szarhatnék és nem volt wc a közelben: Elfutottam a ebédlőbe Mert ott volt budi és beszaladtam az első budiba és ott az első fülkébe. De annyira kellet szarnom hogy rögtön miután levettem a gatyám jött a kábel. És mellé ment. Ez még nem lett volna ciki ha nem derül ki hogy a lány budiba futottam be. Ekkor jöttt be 2 csaj + az osztályfőnők és ugy láttam észrevettek:
Tiszta vicces volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!