Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb helyzete?

Figyelt kérdés
Légyszíves fejtsd ki. Írd le a történetet. Nekem pl. az mikor egyszer mentem haza a suliból gyalog télen,és hát egy kutya üldözőbe vett én menekültem kiáltoztam hogy segítség segítség.megláttam egy helyes fiút és az hülyének nézett miért futok kiabálva. hátranéztem a kuyta eltűnt. és én durr fenékre estem. Nagyon ciki volt
2010. aug. 30. 13:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

haha ezen jót nevettem :D

nemtudom most megmondani volt pár helyzet de egyik sem égett annyira az agyamba. néhányszor lehúzták a gatyámat az osztály előtt. volt hogy nem ismertem fel hogy a lány már 1 hónapja próbálkozik nálam. volt hogy pofára estem szintén az osztály előtt(bár felrúgtak de ezt nem látták)

meg sok beégés volt az életem során csak normálisan kezeltem és senkiben sem maradt meg.

17/f

2010. aug. 30. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha én arra emlékeznék :D Az ilyeneket mindig próbálom elfelejteni XD
2010. aug. 30. 16:34
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Talán a legcikibb egy nyaraláshoz köthető.

A Balatonnál nyaraltunk,én olyan 7 éves körül lehettem.Akkoriban még több napra mentünk és így kultúrális programokat is szerveztek a szüleim.Az egyik program az volt,hogy átmentünk komppal Tihanyba és ott sétálgattunk,ill. van ilyen vonatutánzat,csak normál kerekei vannak és végigvisz a városba.Na hát azt is kipróbáltuk.Én először láttam olyat,nem igazán tudtam milyen lesz ha felszállok.Felléptem a lépcsőn és addig vaciláltam,hogy háttal vagy előre üljek a vonat elejének,míg a másik oldalt le nem estem.Természetesen esős,szeles idő volt,úgyhogy jó saras lett a pulcsim.

15/L

2010. aug. 30. 18:16
 4/13 A kérdező kommentje:
juuj. szegények...képzelem milyen rossz lehetett:S
2010. aug. 30. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
amikor haverokkal strandoltunk....épp mentem vissza a vízbe és véletlen egy másik idegen srác nyakába ugrottam :D tiszta olyan volt mint a pasim xD az meg szegény csak nézett :s :)
2010. aug. 30. 19:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó:

És a pasid mit szólt hozzá??:)

2010. aug. 30. 19:31
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
hááát....kicsit mérges volt , de aztán már csak nevetünk az egészen :D
2010. aug. 30. 19:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hangosan leszóltam az igazgatóhelyettest a folyosón az egyik barátnőmnek(egész iskola utálja,mert olyan,hogy nem lehet szeretni..),és az igazgatóhelyettes meg jött mögöttem.Nem láttam.De abból nem lett ügy.Gyorsan elcsendesedtem.

Meg olyan,hogy barátnőm meg én meg a tanár ülünk infoszakköröm,a falra vetítő gépezet bevolt kapcsolva,a pendriveom bevolt dugva a gépbe,barátnőm meg végigmutogatta a vonaton Budapest felé készített banános-erotikus képeimet.A tanár is jót röhögött rajtuk.De csak hárman láttuk a képeket:D de kivetítőn:D:$

A falon..XD

Meg még volt ilyen sok helyzet.Osztályfőnöki óra volt hetedikben,osztályvigyázz volt meg minden,és akarok leülni,barátnőm meg kihúzta alólam a széket,én meg a földön kötöttem ki.Aztán jót röhögtünk az osztállyal ezen.

Meg ilyenek voltak..:S:P

Volt erősebb is,gyengébb is.Ezek voltak a kissé erősebbek.

2010. aug. 30. 21:52
 9/13 anonim ***** válasza:

Imre válasza:

Régen Balatonkenesén nyaraltam az osztályommal. Egyszer a parton rám jött a szarhatnék és nem volt wc a közelben: Elfutottam a ebédlőbe Mert ott volt budi és beszaladtam az első budiba és ott az első fülkébe. De annyira kellet szarnom hogy rögtön miután levettem a gatyám jött a kábel. És mellé ment. Ez még nem lett volna ciki ha nem derül ki hogy a lány budiba futottam be. Ekkor jöttt be 2 csaj + az osztályfőnők és ugy láttam észrevettek:

Tiszta vicces volt

2010. aug. 31. 17:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
hogy folytassuk a szarós témát,egyszer majd be szartam az utcán,de eszembe jutott hogy beugorhatnék az egyik haverom fagyizójába kakkantani,így is tettem de a fagyiktól a wc csak egy kis műanyagredőnnyel volt elválasztva és olyan szarszagot csináltam hogy ihaj:D:D minden vásárló csak úgy nézett mikor kijöttem a klotyóról:D
2010. szept. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!