Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhesség alatt változhat a...

Terhesség alatt változhat a méh helyzete ha eddig hátrahajló volt most pedig előrehajló? Van ilyen?

Figyelt kérdés
Azért itt kérdezem mert tegnap voltam dokinál rákszűrésen és a ciklusom 24. napján vagyok 35-40 napra jön meg és reménykedem hátha sikerült a baba mert írta, hogy a méhem előrehajló és nagy. Tudni kell nekem évek óta hátrahajló volt. A 21. napon rózsaszíneztem is. Szerintetek?
2010. júl. 15. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, van már gyerekem, és mindig azt mondták hátrahajló a méhem, most viszont legutóbb azt mondta a doki, hogy kissé nagyobb és előrehajló...

Előfordulhat, hogy baba, de van olyan, hogy kicsit nagyobb a méh, az nem baj.:)

2010. júl. 15. 08:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is van már gyerekem. De idestova 8 éve hátrahajló, most pedig nem. Hát reménykedem. Ti terveztek babát?
2010. júl. 15. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, most pont azért küzdök, de tegnap megjött, nem sikerült ez a hónap. Talán nem is baj, mert június 2-án volt egy küretem, és pici szünetet is kell tartani.
2010. júl. 16. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Akkor drukkolok neked a mielöbbi sikerhez és jó egészséget kívánok neked.
2010. júl. 16. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!