Van összefüggés a hátrahajló méh és a terhesség túlhordása között?
Hátrahajló méhem van, állítólag teherbe esni is nehéz vele, nekem mindkettő elsőre sikerült.
1.baba 39+3
2.baba 40+6
Szerintem nincs összefüggés a méh állása és a túlhordás között.
De érdekes amit mondasz...én mindkét gyereknél már tudtam előtte hogy nagyon hátrahajlik a méhem mert még a babákat is alig találták hasi ultrahanggal bele kellett mélyesztenie a hasamba a vizsgálófejet a dokinak...(még kisterhesen, később persze nem).
És a fiamat (első baba) 41+4 re szültem, a másikat a lányt 40+3ra tehát ha úgy nézzük túlhordtam mindkettőt.
Pedig a másodiknál a 35.héttől 2211 es a 37.héttől meg 2222-es méhszájjal rohangáltam, emelgettem a nagyobbat és mégse született előbb.
Most a harmadikat várom szerintem ő se fog előbb jönni, de lehet h semmi köze a méh-hez egyszerűen alkatilag túlhordós vagyok:)
Nekem is hátrahajló méhem van,és a lányomat a 37 héten szültem.Kíváncsi vagyok az öcsi mikor fog megszületni (máj. 5 re vagyok kiírva).
Úgyhogy szerintem sincs összefüggés.
Csak rágondoltunk és mind a kettő megfogant, pedig hátrahajló méhem van nekem is.
A fiam 37/38ra jött, a lányomat 4nappal hordtam túl a dokik szerint, felázás szerint már bő másfél héttel túlhordtam a kiíráskor...
Amúgy mostanában ez egy "járvány", hogy mindenki túlhordja a babáját??? Akikkel szültem egy kivétellel, mindenki 40+nál járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!