Van összefüggés, ha már valaki a terhesség alatt sem tudott rendesen aludni, hogy akkor a babája is rossz alvó lesz?
Én most éjszaka ugyanabban az időben szoptatom 3 hós Kislányomat, mint amikor terhesség alatt pisilni jártam, vagy épp mocorgott.
Ez olyan dolog, hogy mindig kérdezik, hogyha a baba a pociban sokat csuklik, akkor kint is így lesz e?
Na nekem a pocimban naponta kb. kétszer csuklott. Itt kint pedig napi négyszer, de néha többször is.
Szóval szerintem ezek között a dolgok között van összefüggés.
Szia! Lehet hogy van, mert én végig jól aludtam, amíg a hasamtól tudtam, és most is max. 1x kelünk éjszaka. És reggel is akkor kel, mint a pociban. 7-1/4 8-kor :-)
4 hós
Szerintem abszolút nincs összefüggés. Kisfiam a pocakomban éjjel-nappal meg nem állt, mocorgott, de éjjel különösen aktív volt. Sokszor betámasztotta a sarkát a bordáim alá, és addig nyomott, amíg máshogy nem helyezkedtem, az utolsó hónapokban szinte semmit nem aludtam tőle. Egész éjszaka kavart odabent, járt keze-lába, mint a motolla, sokszor sétálgattam éjnek évadján, hogy lenyugodjon kicsit.
Ehhez képest még nem volt 6 hetes, amikor végigaludta az éjszakát, és ez a mai napig így van. Elég aktív baba, mászik, ül, áll, bútorokba kapaszkodva oldalazik, mindig "dolga van" (sokszor még enni se ér rá), de éjjel tök nyugis. 8,5 hónapos.
Én nem a babára ébredtem a terhességem alatt, hanem csak úgy, valami belső vekker ébresztett.
Nálam csak este volt aktívabb a pocakomban, most meg akkor alussza a legjobbat.
Nem tudom, hogy hormon, vagy mi az ami engem is mindig ébresztett éjjel, ahogy kb. most ő is kel.
Sztem nincs.
Én nagyon rosszul aludtam terhesség alatt,sőt még annál is rosszabban:)
Viszont a kislányom alvásával soha nem volt gond.Kivéve persze a fogzást,de amúgy nagyon jó az alvókája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!