Van összefüggés, ha már valaki a terhesség alatt sem tudott rendesen aludni, hogy akkor a babája is rossz alvó lesz?
Figyelt kérdés
Én kb. 3 óránként ébredtem éjjel az utolsó trimeszterben. Kisfiam 4,5 hós, nem alussza át az éjszakát. Majdnem 1,5-2 óránként ébred, mert éhes, szomjas.2010. jún. 17. 09:57
11/14 anonim válasza:
Nincs. :) 5 hetes a kisfiam, 2 hetes kora óta végigaludná az éjszakát, már ha hagytam volna a kaja miatt. 4 hetes kora óta 8-9 órákat alszik éjszaka, pedig én alig aludtam, totál fel volt borulva a napirendem terhesség alatt.
12/14 anonim válasza:
Nálam is így volt, nagyon rosszul aludtam a várandósság alatt, sokszor ébredtem, korán keltem. A fiam a hasamban nagyon nyugis volt, nem ébresztett éjjel, most egy 6,5 hónapos örökmozgó, aki éjjel 3x kel és reggel 5-kor kezdődik a napja. Vajon az ilyen babák mikortól fognak jobban aludni?
13/14 anonim válasza:
semmi öszzefüggéd. én és a férjem is iszonyú rossz alvók vagyunk. én terhesség alatt alig aludtam és előtte és most utána is 4szer kelek éjszaka. a lányom 2 hós kora óta átalussza az éjszakát. este fél8-tól reggel 7ig alszik
14/14 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés. Én mindkét terhességem alatt nagyon rosszul aludtam (már amikor tudtam) az elejétől a végéig. Az első lányom "nyugis" baba volt, éjjel max. egyszer kellett felkelni hozzá etetni, később már azt sem, végig aludta az éjszakákat. A második lányom viszont 3 éves koráig egy éjszakát sem aludt végig. Volt úgy, hogy egy éjszaka alatt 15ször(!) ébredt. Ez az első hónapban volt, később már "csak" 5-6-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!