Mi volt életed legcikibb helyzete a suliban?
Nem annyira CIKI,biztos olyan is volt...
Középiskolában a biológia tanár dogaíráskor állandóan odaköltözött mellém, és ott támasztotta a falat kezdettől végig, amit nem igazán tudtam mire vélni, mert a puskázáshoz mindig is gyáva voltam abban az időben, nem készítettem. Aztán évekkel később jutott eszembe, hogy a tesóm of-je és biosz tanára is ő volt. Elgondolkodtató...:)Mondjuk nem kérdeztem rá, de annyit mondott, hogy ezzel a tantárggyal hadilábon állt.
Hát áltisk. 8. év végén.. A bankettre nekem kellett meghívni a fizika tanárunkat.. Én meg ki nem állhattam azt az embert, mert egyfolytában köcsögösködött velem és totál célpont voltam számára..Na és miután oda adtam neki, elfordultam és mondtam "magamba", hogy: 'De nem kötelező' erre megfogta a kezem maga felé fordított persze pasi volt 3x nagyobb mint én és majdnem kitörte a karom.. Hozzám baszta a meghívót és elengedett.. erre pislogtam 2-t azt tovább mentem matektanárhoz akinek a mögöttem lévő terembe volt órája és amikor bementem volna a fizika tanár rám csapta az ajtót, amikor én még csak féluton jártam befelé.. Hát áá nem fájt, csak majdnem eltörte 2 bordámat.. És ha ez nem lenne elég most jön a cikis része..
Kihívtak óráról 3 tanár körbe állt és egyszerre üvöltöztek velem.. Én meg persze kiálltam magamért és vissza üvöltöztem.. Erre azt mondták, ha nem kérek bocsánatot az egész osztály előtt a fizika tanártól nem ballaghatok el.. Hmm az milyen?? És így egész osztály előtt bocsánatot kellett kérnem és le kellett hülyéznem saját magam.. Az milyen?? Amikor ő rám baszott 1 ajtót és még meg is ráncigált.. Hmm. Semmi, h ciki, de megalázó is..
"Elsírtam magam föci felelésnél az egész osztály előtt. Mai napig nem tudom túltenni magam rajta.:D"
Én 8-ig minden rossz felelésnél sírtam :S
20/L :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!