Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi volt életed legcikibb...

Mi volt életed legcikibb helyzete a suliban?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Amikor ált.isk.elsőben bepisiltam óra közben,mert annyira féltem a tanáromtól,hogy nem mertem kikéredzkedni.Ez van!:)/Azóta eltelt 20év,úgyhogy mostmár vicces./
2009. okt. 8. 16:51
 2/12 anonim ***** válasza:
62%

Nem annyira CIKI,biztos olyan is volt...

Középiskolában a biológia tanár dogaíráskor állandóan odaköltözött mellém, és ott támasztotta a falat kezdettől végig, amit nem igazán tudtam mire vélni, mert a puskázáshoz mindig is gyáva voltam abban az időben, nem készítettem. Aztán évekkel később jutott eszembe, hogy a tesóm of-je és biosz tanára is ő volt. Elgondolkodtató...:)Mondjuk nem kérdeztem rá, de annyit mondott, hogy ezzel a tantárggyal hadilábon állt.

2009. okt. 8. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
*jah és tudni kell, hogy ma ebből él...
2009. okt. 8. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Hát áltisk. 8. év végén.. A bankettre nekem kellett meghívni a fizika tanárunkat.. Én meg ki nem állhattam azt az embert, mert egyfolytában köcsögösködött velem és totál célpont voltam számára..Na és miután oda adtam neki, elfordultam és mondtam "magamba", hogy: 'De nem kötelező' erre megfogta a kezem maga felé fordított persze pasi volt 3x nagyobb mint én és majdnem kitörte a karom.. Hozzám baszta a meghívót és elengedett.. erre pislogtam 2-t azt tovább mentem matektanárhoz akinek a mögöttem lévő terembe volt órája és amikor bementem volna a fizika tanár rám csapta az ajtót, amikor én még csak féluton jártam befelé.. Hát áá nem fájt, csak majdnem eltörte 2 bordámat.. És ha ez nem lenne elég most jön a cikis része..

Kihívtak óráról 3 tanár körbe állt és egyszerre üvöltöztek velem.. Én meg persze kiálltam magamért és vissza üvöltöztem.. Erre azt mondták, ha nem kérek bocsánatot az egész osztály előtt a fizika tanártól nem ballaghatok el.. Hmm az milyen?? És így egész osztály előtt bocsánatot kellett kérnem és le kellett hülyéznem saját magam.. Az milyen?? Amikor ő rám baszott 1 ajtót és még meg is ráncigált.. Hmm. Semmi, h ciki, de megalázó is..

2009. okt. 8. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elsírtam magam föci felelésnél az egész osztály előtt. Mai napig nem tudom túltenni magam rajta.:D
2009. okt. 8. 20:59
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Matekórán tavasszal kihívott a tanár feleni, nyitva volt az ablak én pedig nem láttam,szóval csak elindultam a tábla felé aztán neki a nyitott ablaknak orral, nagyot estem hátra, mindenki hangosan röhögött:)
2009. okt. 8. 22:16
 7/12 anonim válasza:
72%
Velem már mind megesett
2009. okt. 8. 22:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Első óra utáni szünetben középsuliban 9.-ben a barinőmmel sétáltunk le a büfébe.Mondom neki a lépcsőn:"Te Suzy,én olyan fáradt vagyok"-erre megcsúszott a lábam a lépcső totál csúszósra lekerekített élénél,és nem elestem,hanem akkorát k.úródtam,hogy úgy CSÚSZTAM be hason a büfénél lévő asztal alá,mellesleg ami volt ott szék,a "becsapódástól" kirepült az asztal alól...Kurv@ sokan voltak a büfénél,mindenki szájában a szó szoros értelmében megállt a kaja,a büfés majdnem kiesett a pultja mögül annyira kíváncsi volt mi lehetett ez a robaj,én meg az asztal alól nézek föl...Szerintetek???:D :D Egy hónapig nem néztem a büfé felé!
2009. okt. 9. 15:54
 9/12 anonim ***** válasza:
93%

"Elsírtam magam föci felelésnél az egész osztály előtt. Mai napig nem tudom túltenni magam rajta.:D"

Én 8-ig minden rossz felelésnél sírtam :S

20/L :D

2009. okt. 9. 21:23
 10/12 A kérdező kommentje:
Szegény 17:18 as! Igazán sajnállak!
2009. okt. 13. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!