Melyik volt életed legcikibb/legkínosabb esete?
Az enyém ez:
Sétáltattam a kutyusomat, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy mikrobusz lelassított mellettem és kb. 10 munkás kihajolt az ablakon, röhögtek, fütyültek és mutogattak rám. Ezt furcsának találtam, de egy kicsit bántott is a dolog. Rágódtam rajta még egy pár percig majd tovább sétáltam. Kb. 1 óra után hazaértem és akkor vettem észre, hogy a nadrágom szétrepedt hátul és a bugyim kilátszódott.
Égett a fejem rendesen, hogy így mentem végig a fél városon!:(
váááááá :D ez rossz lehetett
nekem nem is tudom melyik volt a legrosszabb. talán mikor egyszer felszálltam a buszra nem volt elég h felborítottam a sofőr kis kukáját aztán elszórtam a pénzem... ahogy megindult a busz én előre estem rá az egyik utasra a másiknak meg ráléptem a lábára..jaj és sikítottam mellé szal felhívtam magamra a tömött busz figyelmét. borzasztó volt a következő leszállónál leszálltam és vártam inkább fél órát a következőre XD
Hmm..nekem nagyon sok volt:
Elmentem fuvolára,fuvola nélkül,szaladhattam haza xD
Mentem hazafelé és 18-19 évesek jöttek velem szembe.És az egyik pont elkezdett valamit mesélni,hogy őt egyszer megállították és azt mondták hogy szia..A sziánál pont mentem el és én nagy boldogan mondtam hogy hello...ekkor elkeztek nevetni:)
De amúgy nagyon sok volt,csak nem jut az eszembe több:D
"Kicsit" illuminált állapotomban beestem - a járdáról - a Szent István kőrúton a villamossínek közé.
-Meglepő módon, semmi bajom nem lett:
Se kocsi, se villamos nem taposott el, se rendőr nem látott, sérülést sem szenvedtem, - felálltam, leporoltam magamat, mintha mi sem történt volna, aztán tántorogtam tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!