Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik volt életed legcikibb/l...

Melyik volt életed legcikibb/legkínosabb esete?

Figyelt kérdés

Az enyém ez:

Sétáltattam a kutyusomat, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy mikrobusz lelassított mellettem és kb. 10 munkás kihajolt az ablakon, röhögtek, fütyültek és mutogattak rám. Ezt furcsának találtam, de egy kicsit bántott is a dolog. Rágódtam rajta még egy pár percig majd tovább sétáltam. Kb. 1 óra után hazaértem és akkor vettem észre, hogy a nadrágom szétrepedt hátul és a bugyim kilátszódott.

Égett a fejem rendesen, hogy így mentem végig a fél városon!:(

2010. nov. 24. 09:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

a szüleimmel nyaraltunk...vissszafele fehér nadrág volt rajtam és a reptéren furcsán néztek rám..később apum mondta,h átáztam..:|

nagyon cikii voolt.

2010. nov. 24. 19:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Osztálykép előtt 20 másodperccel fostam össze magam.:D
2010. nov. 25. 17:46
 13/22 kockafej77 ***** válasza:
92%
én ettem az ebédemet (paprikás krumpli) és a szaftja pont a tökömre esett és nem vettem észre és zúzztam edzésre és mire vége lett megláttam a gatyám és ezt mondtam magamaba: Én eszt vettem föl? és szinte majdnem beszartam h a félvárost átjrtaam ien gatyával
2010. nov. 25. 21:33
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Én sajnos nem tudok poénos anekdotával szolgálni.

A legcikibb nekem az, hogy 20 évembe telt mire rájöttem, hogy azt, hogy mi a ciki csakis én döntöm el, nem pedig a járókelők, nézelődő emberek.

Pedig van 1-2 dolog a múltamban amit átélve itt jó páran nemhogy égő fejjel mentek volna haza, de ríva rohantak volna a hídra kipróbálni a szabadesést... :)

Egyébként ha valami kínos dolog történik, első dolgom biztosítani a közönséget, hogy nem érzem rosszul magam, se őszintén, se álszenten ne sajnálkozzanak, meg pofákat is felesleges vágni mert nem érdekel :) Ha hibázok, bocsánatot kérek akitől kell, és ennyi.

2010. nov. 30. 13:40
 15/22 anonim ***** válasza:
92%

nincs 2 órája, hogy megtörtént volna:

Múlt héten vettem egy új bakancsot, és ma mentem azzal a bakancssal a suliba, 6. óra után hirtelen majdnem az egész talp szétjött, mindenki röhögött (én is :D), és a cipőfűzővel összekötöztem a talpát és a többi részét, de amikor vége lett az utolsó órának, 5 lépésenként újra szétesett, aztán valami 50x megkötöttem mindenhova, akkor nagy nehezen az utolsó pillanatban elértem a buszt... Egy ilyen dolog miatt majdnem lekésni a buszt, húha

2010. nov. 30. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kb 200méterrel a nyílvános wc előtt fostam tele gatyámat télen, aztán bementem a wc-be ( ekkor már rég benn állt a buszom a pályaudvaron és aznap az volt az utolsó) én gyorsan bementem a wc-re, a sapkámmal kitöröltem , meg le magamról a végterméket és siettem a buszhoz, fejemre orromig lehúztam a kapucnit hogy senki ne ismerjen meg, az ablakot lehúztam, mindenki furcsán nézett amikor amúgy kint minusz fokok voltak. Nagy nehezen hazaértem, aztán a szüliem előtt kellett magyarázkodnom...
2010. nov. 30. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:
59%

Moziba mentünk a barátnőimmel és az utolsó előtti sorban ültünk.Még nem kezdődött a film ezért beszélgettünk,majd látom hogy egy pár kretén hülye jön és beülnek mögénk.(Ismertem látásból őket) Látom,jégkása a kezükben..Majd hiretelen valami hideget éreztem a hátamnál,és röhögére figyeltem fel..Hát persze hogy beleöntötték a felsőmbe azt a kva jégkását..A legjobb hogy amikor jövök ki a moziból,még nem száradt meg a felsőm,csurom víz,majd jön velem szembe az a srác aki tetszik nekem.Azt sem tudtam hogyan takarjam el a jégkásás pólóm..:D

Másik még vmelyik nap történt velem.Kémia órán leveleztünk barátnőmmel és a tanár elvette tőlünk.(Éppen azt ecseteltem neki hogy a exem hogyan szakított velem)

Egész órán azt lestük hogy hol van a levél hogy majd visszacsempésszük tőle.Ott volt a napló alatt végig,majd mikor kicsöngettek kijöttünk a teremből,de csak páran mert az osztály nagy részének még ott volt órája.Azt lestük még szünetben is hogy hogyan tudnánk megszerezni a levelet:D Elmentünk aztán wc-re és amikor visszamentünk a kémia teremhez akkor már nem volt ott a tanár.De a levél sem volt a helyén.Gyanús volt hogy nincsen egyáltalán senki a teremben.A következő pillanatban azt hallom hogy valakik a szertárban szakadnak a röhögéstől.Bemegyek és azt látom hogy az egyik osztáltársam olvassa fel az irományomat kb így 18-20 embernek.Ígytam bele azt is hogy utálom a nevelőapámat stb stb szóval a titkaim most már nem azok..:S Azt hittem elsüllyedek.

2010. nov. 30. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
barátnőmmel voltunk a lépcsőházban mikor észrevettem, hogy egy hatalmas bogár van a hátamon. úgy megijedtem, hogy elkezdtem össze vissza rángatózni közbe kiabáltam mint valami őrült, ide-oda szalagdáltam és a hátamat rázogattam fel-le, és a legjobb benne az volt, hogy közbe jöttek lakók ki és furcsán néztek rám, hogy mi bajom van .
2010. nov. 30. 21:54
 19/22 SándorCynthia válasza:
100%
Hát mit is mondjak?...nekem az volt a legrosszabb amikor éppen vártam a buszra jött egy busz amin láttam a feliratot ami azt jelentette hogy arra kell felszállnom.Csak úgy lazán felszálltam és odatettem az igazolványomat nem is mondtam semmit mert az ismerős buszvezetők mindig tudják hová megyek.Éppen egy ismeretlen vezető volt és mondta:Nem tudom hová mész?Én meg megmondtam és továbbmentem de közben ezt gondoltam:Mi van talán rossz buszra szálltam vagy mi?és közben röhögtem magamban....ez számomra kínos volt
2010. nov. 30. 22:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer vendéglőben voltam anyummal(én lány vagyok) és előttünk is volt egy asztal,meg a hátunk mögött is volt egy,olyan piknikasztalokat kell elképzelni,tehát pont egy sorban volt mind. És anyum elment a fürdőbe én meg az asztalnál maradtam. Csakhogy a férfi aki az előttünk levő asztalnál ült pont szembn ült velem és megkérdezte,hogy " Van itt hely,nemakarsz velünk ülni?" , mire én rávágom(bár furcsáltam,hogy így leszólított,nem is ismertük egymást), hogy "Nem, anyukámmal vagyok..." s folytattam is volna mikor észrevettem,hogy a hátam mögött ülővel beszélt.

Tök gáz volt

2010. dec. 1. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!