Melyik volt életed legcikibb/legkínosabb esete?
Az enyém ez:
Sétáltattam a kutyusomat, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy mikrobusz lelassított mellettem és kb. 10 munkás kihajolt az ablakon, röhögtek, fütyültek és mutogattak rám. Ezt furcsának találtam, de egy kicsit bántott is a dolog. Rágódtam rajta még egy pár percig majd tovább sétáltam. Kb. 1 óra után hazaértem és akkor vettem észre, hogy a nadrágom szétrepedt hátul és a bugyim kilátszódott.
Égett a fejem rendesen, hogy így mentem végig a fél városon!:(
a szüleimmel nyaraltunk...vissszafele fehér nadrág volt rajtam és a reptéren furcsán néztek rám..később apum mondta,h átáztam..:|
nagyon cikii voolt.
Én sajnos nem tudok poénos anekdotával szolgálni.
A legcikibb nekem az, hogy 20 évembe telt mire rájöttem, hogy azt, hogy mi a ciki csakis én döntöm el, nem pedig a járókelők, nézelődő emberek.
Pedig van 1-2 dolog a múltamban amit átélve itt jó páran nemhogy égő fejjel mentek volna haza, de ríva rohantak volna a hídra kipróbálni a szabadesést... :)
Egyébként ha valami kínos dolog történik, első dolgom biztosítani a közönséget, hogy nem érzem rosszul magam, se őszintén, se álszenten ne sajnálkozzanak, meg pofákat is felesleges vágni mert nem érdekel :) Ha hibázok, bocsánatot kérek akitől kell, és ennyi.
nincs 2 órája, hogy megtörtént volna:
Múlt héten vettem egy új bakancsot, és ma mentem azzal a bakancssal a suliba, 6. óra után hirtelen majdnem az egész talp szétjött, mindenki röhögött (én is :D), és a cipőfűzővel összekötöztem a talpát és a többi részét, de amikor vége lett az utolsó órának, 5 lépésenként újra szétesett, aztán valami 50x megkötöttem mindenhova, akkor nagy nehezen az utolsó pillanatban elértem a buszt... Egy ilyen dolog miatt majdnem lekésni a buszt, húha
Moziba mentünk a barátnőimmel és az utolsó előtti sorban ültünk.Még nem kezdődött a film ezért beszélgettünk,majd látom hogy egy pár kretén hülye jön és beülnek mögénk.(Ismertem látásból őket) Látom,jégkása a kezükben..Majd hiretelen valami hideget éreztem a hátamnál,és röhögére figyeltem fel..Hát persze hogy beleöntötték a felsőmbe azt a kva jégkását..A legjobb hogy amikor jövök ki a moziból,még nem száradt meg a felsőm,csurom víz,majd jön velem szembe az a srác aki tetszik nekem.Azt sem tudtam hogyan takarjam el a jégkásás pólóm..:D
Másik még vmelyik nap történt velem.Kémia órán leveleztünk barátnőmmel és a tanár elvette tőlünk.(Éppen azt ecseteltem neki hogy a exem hogyan szakított velem)
Egész órán azt lestük hogy hol van a levél hogy majd visszacsempésszük tőle.Ott volt a napló alatt végig,majd mikor kicsöngettek kijöttünk a teremből,de csak páran mert az osztály nagy részének még ott volt órája.Azt lestük még szünetben is hogy hogyan tudnánk megszerezni a levelet:D Elmentünk aztán wc-re és amikor visszamentünk a kémia teremhez akkor már nem volt ott a tanár.De a levél sem volt a helyén.Gyanús volt hogy nincsen egyáltalán senki a teremben.A következő pillanatban azt hallom hogy valakik a szertárban szakadnak a röhögéstől.Bemegyek és azt látom hogy az egyik osztáltársam olvassa fel az irományomat kb így 18-20 embernek.Ígytam bele azt is hogy utálom a nevelőapámat stb stb szóval a titkaim most már nem azok..:S Azt hittem elsüllyedek.
Egyszer vendéglőben voltam anyummal(én lány vagyok) és előttünk is volt egy asztal,meg a hátunk mögött is volt egy,olyan piknikasztalokat kell elképzelni,tehát pont egy sorban volt mind. És anyum elment a fürdőbe én meg az asztalnál maradtam. Csakhogy a férfi aki az előttünk levő asztalnál ült pont szembn ült velem és megkérdezte,hogy " Van itt hely,nemakarsz velünk ülni?" , mire én rávágom(bár furcsáltam,hogy így leszólított,nem is ismertük egymást), hogy "Nem, anyukámmal vagyok..." s folytattam is volna mikor észrevettem,hogy a hátam mögött ülővel beszélt.
Tök gáz volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!