Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Melyik volt életed legcikibb/l...

Melyik volt életed legcikibb/legkínosabb esete?

Figyelt kérdés

Az enyém ez:

Sétáltattam a kutyusomat, mikor arra lettem figyelmes, hogy egy mikrobusz lelassított mellettem és kb. 10 munkás kihajolt az ablakon, röhögtek, fütyültek és mutogattak rám. Ezt furcsának találtam, de egy kicsit bántott is a dolog. Rágódtam rajta még egy pár percig majd tovább sétáltam. Kb. 1 óra után hazaértem és akkor vettem észre, hogy a nadrágom szétrepedt hátul és a bugyim kilátszódott.

Égett a fejem rendesen, hogy így mentem végig a fél városon!:(

2010. nov. 24. 09:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
1. Osztálykiránduláson voltunk. Két barátnőmmel nagyon ki kellett mennünk, de nem tudtuk hol van a WC így osztályfőnökünk (aki férfi) elkísért bennünket, és egyúttal ő is elment. A lányokkal kijöttünk, nem láttuk a tanárt. Barátnőm megkérdezi, hogy vajon hol lehet az ofő? Erre én: biztos maszturbál. Persze jó hangosan mondtam. Akkor vettük észre hogy az ajtó mögött áll, és mindent hallott. Égett a pofám, úgy szégyelltem magam...
2013. ápr. 22. 19:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Pinpongoztunk a srácokkal amikor odajött egy ingen formás lány és megkérdezte hogy játszhat e velem eggyet. Erre mondtam hogy miért ne és elkezdtünk játszani de nem pontokra. Sokszor leejtettem a labdát egymás után (kb 5x) erre megszólal az eggyik idióta haverom hogy: Imi a labdát nézzed ne a csaj csöcsöeit! Erre a csaj: Túl fiatal lennél hozzám. Erre rávágtam hogy méretben jó lennék. XD am a csaj 10-edikes én meg 9-edikes vagyok de azóta amikor szembe jön velem mindig szégyellem magm egy kicsit mert tudom hogy bunkó voltam...
2017. máj. 16. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!