Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?
Azt hittük, nem tud a német csere-tanár magyarul és én hangosan megjegyeztem, hogy nagyobb a melle, mint nekem, pedig férfi:S És persze tudott magyarul.
13L
Hát ez ciki :P
Nálunk az egyik gyerek(fiú) ráhúzta az ujjára a gyűrűmet, de lejönni sehogy sem akart neki pedig próbálkoztunk szappannal, kézkrémmel, szőlőzsírral meg mindennel és le kellet menni a technika tanárhoz, hogy levágja a kezéről. :D A technika tanár meg alig tudta leszedni a röhögéstől, hogy lovas, szivecskés gyűrűt hordott egész nap az ujján.
Nem semmi sztorik
A tanár idegességében a naplóval rácsapott az asztalra (nem rám volt ideges) és én úgy megijedtem, hogy felugrottam a helyemről. Ez még nem elég a padom, ami tele volt mindenféle könyvvel felborítottam.
3.-os koromban bepisiltem a wc előtt:$ szerencsére senki sem tud róla:D
13/L
Becsípődött a zipzár a kabátomon,és nem tudtam lehúzni. Tudniillik,tél volt,és egy vastag,bélelt kabát volt rajtam. Mivel nem akartam egész nap ebben ülni,ezért megkértem a tanárnőt,hogy legyen szíves segíteni levenni. Természetesen bárhogy ráncigálta,nem jött le... Mentem a tanáriba,ahol 3 tanár próbált megszabadítani a kabáttól. Az igazgatóhelyettes-férfi-mondta,hogyha benyúl a kabátba alulról,akkor talán felfelé le tudom húzni,csak nehogy azt higyjem,hogy ő rosszat akar... Nagyon vicces volt a bácsi,természetesen nem gondoltam semmi rosszra. :)
Bejött amit mondott:le lehetett-nagy nehezen-húzni a kabátot,át a fejemen.
A szünetben fogóval tépték ki a beszorult ruhadarabot a zipzárból...
hát ami velünk történt(az osztállyal)azt leírni sok lenne:PPPPPPPPjópár tanárt kikészítettünk 8 év alatt
egyszer a technika tanár (ffi)csendet akart -> rácsapott a tanáriasztalra a naplóval->összeszakadt a tanári asztal
:DDDDDDDDDD
14/L 8.osztály
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!