Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?
Töri érettségin sikerül elfinganom magam hangosan :D
(Nagyon bele voltam merülve a tatárjárás-esszémbe...)
20/F
Hát nekem elég hülye osztályom van.
Még mikor kisebbek voltunk mindig rosszak voltunk kötekedtünk a nagyokkal.Bejön a tanár erre ráordítottam hogy takarodjon ki.Nem figyeltem azthittem egy nagyobb 8-dikos fiú.(fiatal tanár volt)
Másik hogy beszélgetek egy nagyon boldond oszt- társammal angol órán, korrep volt szal csak ült és javított a tanár.Felkiált a tanár hogy daniella ne beszélgessetek (én vagyok daniella) errre megszólal a barátnőm: kuss! nem látod hogy danival beszélgetek??
Volt olyan hogy elbújtunk a lány wc-be ...jön a tanár, én épp pisiltem az meg azt hitte hogy bújkálunk és rámnyitott...hát főttem az biztos.
Volt olyan is hogy egyik osztálytársammal jöttünk haza nagy hó volt jég meg minden.Olyan aranyos volt még a kabátját is ideadta...elkezdünk csúszkálni, erre elestem de úgy hogy kettészakadt a kabátja...meg is vettem neki szülinapjára pár napja történt.
Meg olyan ciki volt hogy elfelejtettem kivenni a 2 napos szendvicsemet a táskámból a fiúk szokásuk szerint elkezdtek turkálni kiveszik a penészes kaját berakták a tanári szék aljába a szivacs alá...persze minden tanár megszólal órán
- mi ez a szag gyerekek??
hát ennyi xD
Nekem egyszer elsőbe úgy volt hogy volt egy tök jó nagy csúszda mi ilyen fém lapokból volt összerakva én meg lecsúsztam rajta egy csomószor é széthasadt a gatyám.És délután volt én meg napis voltam és egész nap úgy kellett közlekednem hogy fogtam a hátsó felem:)
Meg volt egy olyan hogy bő szárú nadrágot vettem fel kb ilyen [link]
és mikor matek óra volt és mentem volna jelenteni egyik osztálytársam nem engedett át a padon mert belül ültem és eltorlaszolta a helyet.Én meg megindultam nagy erővel és az egyik lábam beleakadt a nadrág másik szárába és ott a terem közepén burnyáltam egy nagyot.Az egész osztály röhögött,majd megszakadt a röhögéstől.Én meg röhögve jelentettem a tanár meg azzal hülyéskedett hogy beír egy 1-est.:)))))))))))))))))
Legviccesebb az volt,hogy a spongyabob zenéjét énekeltem egész órán....de volt még más is:D:D...ciki még nem nagyon volt...majdnem leütöttem rajztanárt talán ez:D:D
12/F 7.osztááááály:D:D Peace
Nah holis kezdjem, Gépész osztály, 30 fiú:) első nap 2 tanár sírt..:D Volt h odatoltuk az ajtó elé a szekrényt és nemengedtük be a tanárt, órán spré + gyujtó kombo minden napos :D 2é törtünk egy vadonatúj padot, mert egy srác ráugrott:D Találtunk ien hatalmas papír hengert, begyujtották és azt rugdosták..(touch down-oztak vele, persze minden feketelett:D) Volt h bicikli gumit hoztak suliba, és azt dobáltuk..persze a fehér fal nemsoká fekete lett. volt h a tanár kitörte az asztal lábát. volt h tanár rült a székre és kitört a lába...mert előtte egysrác kitörte és vissza hajlította és odatette XD
Legutóbbi mmutatványunk azvolt mikor krétával firkáltuk össze a falat 2 hete asszem XD megijen apróságok h évnyitó közben kiállni a tetőre és lefele ordítani..:D
ésmég sorolhatnám de hirtelen nemjut több eszembe..:D
H ülyeséget bőven csináltunk. Néhány a teljeség igénye nélkül:
Költöttünk egy verset és kiraktuk iwiwre. A remekművünk az órákról, tanárokról szól. Néhány sor a versből:
"Körző? Az minek?
Vonalzó? Nincsen.
Házi? Nem írtam.
Pálinkás(matek tanár) elmehet a sunyiba.
Tesi óra követezik,
De ez nekünk nem tetszik.
Kiabálhat Májki bá(tesi tanár)
Két hetente havi metál.
Törin felelés lesz?
Pedig én nem készültem
Haza megyek nem érdekel,
Ha a Denevér(töri tanár) cseszeget.
Fizika rémes lesz,
Dogát írunk gyerekek.
Kitalálta Missy Bébi(fizika tanár)
Ezentúl bekeményít.
Irodalmon, nem érdekel
Mire kéne figyelnem.
Csak a Sóska(tanár, ráadásul igazgató) észre ne vegye,
Hogy épp a padon fekszem.
Infó órán nagy feladat:
Gépemet védelemmel ellássam.
Azt hiszem egy óvszer jó lesz,
Hisz véd a fertőzések ellen.
Föci doga? Kit érdekel?
Kipuskázom az egészet,
A Harcos(tanár) olyan vak,
Azt se látja, ha ágyum van."
A többi része nincs meg a versnek, nem tudom hova raktam a papírt.
Az egész osztály lelépett utolsó óráról és azt mondtuk a tanárnak, hogy úgy tudtuk elmarad az óra.
Döglött békát tettünk a tanár székére és ő meg sírva rohant ki miután beleült.
Ajtó leemelése mindennapos volt nálunk.
Az ofőnk megkérdezte ki dobálta szét az osztályban a szemetet én meg megszólaltam: Itt jártak a szellemek.
Az egyik srác elvitte a tanári asztalról a naplót, mi meg eldugtuk.
A mai napig nem tudjuk ki és hogy, de infón sikerült vkinek fejjel lefelé állítani az összes képet az összes monitoron, még a tanár se tudja, hogy sikerült. (A tanár nem lehetett, mert nem volt a tanári gépnél)
Szintén infón a telóról visító hangot játszottunk le, megpofoztuk a gépet és kinyomtuk a talót. Ezt 5ször egymás után eljátszottuk, a tanár meg egész órán kereste a hibát :D
21/F
Bolondok napján vizibombával dobáltuk meg a tanárokat az osztályteremben.
Aztán volt olyan h éppen a barátnőmnek sírtam el egy levélben töri órán h kidobott a 'pasim' [már ahogyan lehet egy 13éves lánynak 'pasija']a tanár természetesen elvette a levelet,és elolvasta. Óra után oda hívott magához és közölte h fogalakozzak inkább a törivel(5ös vagyok töriből!!)najó oké..igaza vlt..
Aztán pukipárnát tettünk a tanári székre.( a párna alá) Bejött.:D
Még 5.ben leveleztem a mellettem ülő oszt.társammal. Írkáltunk a füzetembe és épp mondtam neki h még 10 perc van vissza.Erre írta h oks.Én meg írtam neki h ok erre ő meg h oksi és a végére már teleírtuk az egész lapot oksikákákákákákákákákákácskákkal.A tanár elvette. Felolvasta az EGÉSZET,hmm..az egész osztály szakadott a röhögéstől.:D De az órai munka 1-esemet megkaptam.:/
Aztán alsóban az 1ik osztálytáram olyanokat irkált levélben az egyik tanárról hogy a tanár sírva rohant ki az óráról.
Na meg a magyarórák.. 1x felkéne venni ku.rva nagy.:D
A tanár csak pattog,mi meg röhgünk,beszélünk.az egész óra csak a fegyelmezésből áll,semmit nem tanulunk(jó ennek mondjuk nem lesz jó vége) nyelvtan4ever.:D
És azok a föci órák..
(L)(L)(L)(L)7.z.(L)(L)(L)(L)
hiányozni fog..:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!