Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eddig mi volt a legviccesebb/l...

Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:27
1 2 3 4
 21/39 slora ***** válasza:
83%
Szintén alsóban az angoltanár felkapta a vizet az egyik osztálytársam miatt és elkezdte ordítani:Vért fogtok izzadni!!tiszta vörös volt a feje a kiabálástól.Nem tudtam hogy sírjak e vagy nevessek.Ezt a mai napig felhozzuk röhögve.Azóta a tanár elkerült az RTL klubhoz..nyilván ott ordítozik ,hogy:vért fogtok izzadni!!
2011. febr. 3. 15:17
 22/39 anonim válasza:
99%

Töri érettségin sikerül elfinganom magam hangosan :D

(Nagyon bele voltam merülve a tatárjárás-esszémbe...)

20/F

2011. febr. 3. 16:08
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

Hát nekem elég hülye osztályom van.

Még mikor kisebbek voltunk mindig rosszak voltunk kötekedtünk a nagyokkal.Bejön a tanár erre ráordítottam hogy takarodjon ki.Nem figyeltem azthittem egy nagyobb 8-dikos fiú.(fiatal tanár volt)

Másik hogy beszélgetek egy nagyon boldond oszt- társammal angol órán, korrep volt szal csak ült és javított a tanár.Felkiált a tanár hogy daniella ne beszélgessetek (én vagyok daniella) errre megszólal a barátnőm: kuss! nem látod hogy danival beszélgetek??

Volt olyan hogy elbújtunk a lány wc-be ...jön a tanár, én épp pisiltem az meg azt hitte hogy bújkálunk és rámnyitott...hát főttem az biztos.

Volt olyan is hogy egyik osztálytársammal jöttünk haza nagy hó volt jég meg minden.Olyan aranyos volt még a kabátját is ideadta...elkezdünk csúszkálni, erre elestem de úgy hogy kettészakadt a kabátja...meg is vettem neki szülinapjára pár napja történt.

Meg olyan ciki volt hogy elfelejtettem kivenni a 2 napos szendvicsemet a táskámból a fiúk szokásuk szerint elkezdtek turkálni kiveszik a penészes kaját berakták a tanári szék aljába a szivacs alá...persze minden tanár megszólal órán

- mi ez a szag gyerekek??

hát ennyi xD

2011. febr. 3. 18:35
 24/39 anonim válasza:
100%
Egy kétnapos osztálykiránduláson voltunk. Megdumáltuk, hogy éjszaka az egyik társunk füle mellett, álmában vizet csurgatunk egyik pohárból a másikba - hátha összejön és bepisil. Hát nem igazán úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Én pisiltem be végül a visszafojtott röhögéstől.
2011. febr. 4. 08:53
 25/39 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer elsőbe úgy volt hogy volt egy tök jó nagy csúszda mi ilyen fém lapokból volt összerakva én meg lecsúsztam rajta egy csomószor é széthasadt a gatyám.És délután volt én meg napis voltam és egész nap úgy kellett közlekednem hogy fogtam a hátsó felem:)

Meg volt egy olyan hogy bő szárú nadrágot vettem fel kb ilyen [link]

és mikor matek óra volt és mentem volna jelenteni egyik osztálytársam nem engedett át a padon mert belül ültem és eltorlaszolta a helyet.Én meg megindultam nagy erővel és az egyik lábam beleakadt a nadrág másik szárába és ott a terem közepén burnyáltam egy nagyot.Az egész osztály röhögött,majd megszakadt a röhögéstől.Én meg röhögve jelentettem a tanár meg azzal hülyéskedett hogy beír egy 1-est.:)))))))))))))))))

2011. febr. 4. 14:35
 26/39 anonim válasza:
24%

Legviccesebb az volt,hogy a spongyabob zenéjét énekeltem egész órán....de volt még más is:D:D...ciki még nem nagyon volt...majdnem leütöttem rajztanárt talán ez:D:D

12/F 7.osztááááály:D:D Peace

2011. febr. 4. 19:38
 27/39 slora ***** válasza:
84%
Eszembe jutott egy másik.Az egyik barátnőmmel kint voltunk a mosdóban.Megmosta a kezét és már indultunk volna amikor berohant egy nagyobb csaj a csaphoz rohant és belehányt..
2011. febr. 5. 11:14
 28/39 anonim válasza:
33%

Nah holis kezdjem, Gépész osztály, 30 fiú:) első nap 2 tanár sírt..:D Volt h odatoltuk az ajtó elé a szekrényt és nemengedtük be a tanárt, órán spré + gyujtó kombo minden napos :D 2é törtünk egy vadonatúj padot, mert egy srác ráugrott:D Találtunk ien hatalmas papír hengert, begyujtották és azt rugdosták..(touch down-oztak vele, persze minden feketelett:D) Volt h bicikli gumit hoztak suliba, és azt dobáltuk..persze a fehér fal nemsoká fekete lett. volt h a tanár kitörte az asztal lábát. volt h tanár rült a székre és kitört a lába...mert előtte egysrác kitörte és vissza hajlította és odatette XD

Legutóbbi mmutatványunk azvolt mikor krétával firkáltuk össze a falat 2 hete asszem XD megijen apróságok h évnyitó közben kiállni a tetőre és lefele ordítani..:D

ésmég sorolhatnám de hirtelen nemjut több eszembe..:D

2011. febr. 5. 11:27
 29/39 anonim ***** válasza:
47%

H ülyeséget bőven csináltunk. Néhány a teljeség igénye nélkül:

Költöttünk egy verset és kiraktuk iwiwre. A remekművünk az órákról, tanárokról szól. Néhány sor a versből:

"Körző? Az minek?

Vonalzó? Nincsen.

Házi? Nem írtam.

Pálinkás(matek tanár) elmehet a sunyiba.

Tesi óra követezik,

De ez nekünk nem tetszik.

Kiabálhat Májki bá(tesi tanár)

Két hetente havi metál.

Törin felelés lesz?

Pedig én nem készültem

Haza megyek nem érdekel,

Ha a Denevér(töri tanár) cseszeget.

Fizika rémes lesz,

Dogát írunk gyerekek.

Kitalálta Missy Bébi(fizika tanár)

Ezentúl bekeményít.

Irodalmon, nem érdekel

Mire kéne figyelnem.

Csak a Sóska(tanár, ráadásul igazgató) észre ne vegye,

Hogy épp a padon fekszem.

Infó órán nagy feladat:

Gépemet védelemmel ellássam.

Azt hiszem egy óvszer jó lesz,

Hisz véd a fertőzések ellen.

Föci doga? Kit érdekel?

Kipuskázom az egészet,

A Harcos(tanár) olyan vak,

Azt se látja, ha ágyum van."

A többi része nincs meg a versnek, nem tudom hova raktam a papírt.

Az egész osztály lelépett utolsó óráról és azt mondtuk a tanárnak, hogy úgy tudtuk elmarad az óra.

Döglött békát tettünk a tanár székére és ő meg sírva rohant ki miután beleült.

Ajtó leemelése mindennapos volt nálunk.

Az ofőnk megkérdezte ki dobálta szét az osztályban a szemetet én meg megszólaltam: Itt jártak a szellemek.

Az egyik srác elvitte a tanári asztalról a naplót, mi meg eldugtuk.

A mai napig nem tudjuk ki és hogy, de infón sikerült vkinek fejjel lefelé állítani az összes képet az összes monitoron, még a tanár se tudja, hogy sikerült. (A tanár nem lehetett, mert nem volt a tanári gépnél)

Szintén infón a telóról visító hangot játszottunk le, megpofoztuk a gépet és kinyomtuk a talót. Ezt 5ször egymás után eljátszottuk, a tanár meg egész órán kereste a hibát :D

21/F

2011. febr. 5. 14:35
 30/39 anonim ***** válasza:
40%

Bolondok napján vizibombával dobáltuk meg a tanárokat az osztályteremben.

Aztán volt olyan h éppen a barátnőmnek sírtam el egy levélben töri órán h kidobott a 'pasim' [már ahogyan lehet egy 13éves lánynak 'pasija']a tanár természetesen elvette a levelet,és elolvasta. Óra után oda hívott magához és közölte h fogalakozzak inkább a törivel(5ös vagyok töriből!!)najó oké..igaza vlt..

Aztán pukipárnát tettünk a tanári székre.( a párna alá) Bejött.:D

Még 5.ben leveleztem a mellettem ülő oszt.társammal. Írkáltunk a füzetembe és épp mondtam neki h még 10 perc van vissza.Erre írta h oks.Én meg írtam neki h ok erre ő meg h oksi és a végére már teleírtuk az egész lapot oksikákákákákákákákákákácskákkal.A tanár elvette. Felolvasta az EGÉSZET,hmm..az egész osztály szakadott a röhögéstől.:D De az órai munka 1-esemet megkaptam.:/

Aztán alsóban az 1ik osztálytáram olyanokat irkált levélben az egyik tanárról hogy a tanár sírva rohant ki az óráról.

Na meg a magyarórák.. 1x felkéne venni ku.rva nagy.:D

A tanár csak pattog,mi meg röhgünk,beszélünk.az egész óra csak a fegyelmezésből áll,semmit nem tanulunk(jó ennek mondjuk nem lesz jó vége) nyelvtan4ever.:D

És azok a föci órák..

(L)(L)(L)(L)7.z.(L)(L)(L)(L)

hiányozni fog..:'(

2011. febr. 5. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!