Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legcikibb, legviccesebb dolog, amit randin elkövettél?
Kezdem én! Nagyon tetszett a srác! Igazi jóképű, helyes, motoros srác volt. Elhívott randizni, ill. motorozni. Már eleve ott vérzett a dolog,hogy én át sem gondoltam mit vegyek fel motorozáshoz, ezért egy hófehér, fodros miniruhában feszítettem! De az igazán ciki most jön: FORDÍTVA VETTEM FEL A BUKÓSISAKOT!:)))
Annyira szép volt a srác,hogy nagyon zavarban voltam és amikor odaadta,hogy vegyem fel, akkor valahogy fordítva vettem fel. Persze észre vettem én,hogy sötét van, csak akkor már ő is észrevette és kopogtatott,hahó fordítva. Majd elsüllyedtem!:))) De biztos tetszett ez is neki,mert elhívott még utána sok randira!:)
Köszi!:))
Hát nekem akkor annyira nem tűnt viccesnek!:)
Barátnőm is elfingotta magát az első randin! Hú, de megnéztem volna!:) De egy éves kapcsolat lett belőle!
Ez aranyos. :D Nálam:
Elég bonyolult az egész, ezért lényeget mondom: Első találka és hát átjött hozzánk (pár órával találka után) és mondtam mi lenne ha előtte bevásárolnánk és főzök magunknak valamit enni... A kaja spagetti volt, mert azt a legkönnyebb összeütni és nagyon elszúrni sem lehet. Hát kaja sajnos nem sikerült valami jóra de azért ehető volt de nem is itt volt a buktató, szóval filmet készültünk valamit megnézni és annyira siettem be kajával, hogy felszolgáljam hogy elestem és kaja többsége földön és félig az asztalon meg rajtam kötött ki szószostul mindenestül... :D Kínomban és szerencsétlenségemben csak röhögni tudtam, meg lány is. xD Azóta nem is csináltam spagettit. :D
feküdtünk a fűben egy nyári éjjel én meg annyit hadonásztam a cigivel a kezemben h kiégettem egy kicsit véletlen a szempilláját. kis alkohol volt bennem
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!