Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mi volt eddig a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi volt eddig a legviccesebb/legmeghökkentőbb/legjobb szöveg vagy módszer, amivel eddig leszólítottak diszkóban?

Figyelt kérdés
Az is érdekel, mi jön be nektek a leginkább, hogyan közeledjen hozzátok a srác?
2010. ápr. 8. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok diszkóba,de utcán már hülye szöveggel szólítottak le,h: szija cica,van gazdád? Szerintem ez ultra ciki...Egy Szia jobb lett volna :D
2010. ápr. 8. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

"Kipróbálod a körmöm?" A mai napig nem fogtam fel, hogy mire gondolt, nem szándékoztam megnézni, hogy esetleg férfi létére hosszú körmei voltak-e, így fogalmam sincs. Akkor iszonyúan meglepődtem, manapság ha eszembe jut hatalmasat röhögök rajta :D

A legjobb az, ha köszön és korrekten megkérdez, és elmondja mit akar, vagy mire kíváncsi.

2010. ápr. 8. 19:17
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
dugunk?
2010. ápr. 8. 19:18
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
a legviccesebb/legmeghökkentőbb nem feltétlenül a legjobb módszer ha valóban ismerkedni akarsz. ha kölcsönösen bejöttök egymásnak-szemeztek-akkor egyszerűen menj csak oda hozzá, hívd meg egy italra, de mindenképp határozott legyen a fellépésed, se ne idétlen,bunkó vagy félénk
2010. ápr. 8. 19:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

legviccesebb az volt amikor egy szórakozóhelyen csak belépőt kellett fizetni, a pia ingyenes volt..

erre oda jött egy nagy menő gyerek és megkérdezte:

"Cica, hozhatok neked valamit inni?"

válasz: "Kösz, de én is kitudom magamnak kérni"

2010. ápr. 8. 19:50
 6/10 FFDP ***** válasza:
100%

"ó de aládreszelnék a 28-assal!"

A 28 az centi vagy mi? Nem értem :D

2010. ápr. 8. 19:57
 7/10 anonim ***** válasza:
20%
IQ-betyàrok... engem az èrdekelne, hogy ilyen megszólítàsok utàn tènyleg pozitív vàlaszt vàrtak??
2010. ápr. 8. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Írjatok még!
2010. ápr. 9. 17:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

egszer nagyon kifulladtam, leültem, és azt sóhajtozam: Levegőőőőőt...

csávó mellettem: hát ekkora tüdőbe jó sok fér

Oo :DD

2010. ápr. 9. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
egy pasi elémlépett az utcán, lerakta elém a tábla milkát kicsomagolva és közölte h lépjek bele mert ő megeszi... és ez tényleg komoly:D
2010. ápr. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!