Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Legviccesebb csajozási történet?
Lány vagyok, és elég klasszikus sztori.
Találkozgattam egy sráccal, elég félénk volt. Láttam rajta, hogy tetszem neki, én meg már bele voltam esve rendesen. Nem igazán akart lépni, úgy voltam vele, hogy akkor a kezembe veszem az irányítást. Egy délután becsöngettem hozzájuk, ajtónyitás, én meg adtam kapásból a szájára egy puszit. A srác döbbenten néz, majd megszólal: "Ezaz, bébi, így kell ezt! Este átjössz?" Na erre én néztem nagyot, hogy mi van, ez a duma nem illett a sráchoz... Bentről hatalmas nevetés, nézem, a tesója bent nevet ezen a szövegen. Na igen... Azt mesélte régebben, hogy van egy bátyja, de nem tudtam, hogy ikrek. Összekevertem őket....
De aztán megbeszéltük, és nagyon édes volt, hogy örül, hogy léptem, neki nem biztos, hogy lett volna mersze hozzá.
Úhh az ikrekes sztori király:DDD
Én egyszer cseteltem vkivel vagy 3hónapig mire lett sztori..de miután msn-en is küldözgettünk a (K)jeleket gondoltam majd a személyes tali jó lesz...megláttam,mondtam h ki vagyok és szájrapuszit akartam adni,mire ő elfordult:D helyette adott az arcomra puszit(de béna!)..aztán este 11körül megcsókolt és szerelmet vallott:D 16voltam:D (most 23L)
Egyik lány ismerősöm átjött a barátnőjével. Egy teljesen egyszerű fogadásnak a tétje egy csók volt. Csak sötétben láttam a lányt, de a homályban sejteni lehetett, hogy nem csúnya, tehát belementem. A fogadást megnyertem, smároltunk, este még egy pár csók elcsattant, meg ölelgettük egymást. A következő héten a kövös ismerős kérdezte, hogy mi van a lánnyal. Mondtam, hogy nem tudom, azóta nem találkoztunk. Közös ismerős: Nekem azt mondta, hogy jártok. Én: Akkor ezek szerint árunk... :D
Egy kerek hétig izgultam, hogy ne fussak vele össze fényes nappal, mert nem fogom felismerni. A következő hétvégén átjött a közös ismerősünk és az akkori "barátnőm".
Na ekkor már fényes nappal is láttam, és rájöttem, hogy ennél szebb lányról nem is álmodhattam volna. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!