Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiuk! Legviccesebb csajozási...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Legviccesebb csajozási történet?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 13:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%

helyszín: egy belvárosi Disco

zene: Hip-Hop

időpont: ...na pont akkor szombaton

srácokkal egy asztalnál beszélgetünk, mire egy áramütésszerűen rámnézett egy Tündér! Azonnal bementem a parkettre, mondván ez a csaj kell nekem! Egyedül volt (mármint nem párban a barátjával) aranyosan, visszafogottan táncolt a barátnőivel!

Elhatároztam, hogy "Jackós" mozdulattal odamegyek elé, és táncolok vele!

Szerinted mi lett belőle? Odaértem elé, majd megakadt a bal lábam, és akkorát zakóztam, hogy majdnem leállt a zene! nem volt jó bemutatkozás (nem voltam talpra ESETT) de egy táncra így is telt vele...:)

2010. ápr. 13. 19:55
 12/22 anonim ***** válasza:
52%
19:55 ez nagyon nagy :DDD amikor elkezdtem olvasni a táncnál, valahogy éreztem h esés lesz a vége xD
2010. ápr. 13. 22:15
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

Szintén csaj vagyok.

Egyszer az utcán odajött hozzám egy srác, megszólított, a következő párbeszéd zajlott le közöttünk:

- Szia, ne haragudj, van egy tollad?

- Szia, van, tessék.

- És egy darab papírt is tudsz adni?

- Igen, tudok, parancsolj.

- És diktálnád a telefonszámod?

2010. ápr. 13. 22:43
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Még évekkel ezelőtt nagyon tetszett nekem egy lány. Házibulit szervezett és engem is meghívott, gondoltam itt az én időm, aznap este tuti összejövök vele :D

Megérkeztem a bulira, kedvesen fogadott, elkezdtünk beszélgetni is kettesbe, amikor megcsörrent a telefonja. Sajnos elkellett mennie a háztól egy barátnője miatt...egy órát vártam rá még mindig nem jelent meg, ekkor elkezdtem elég erőteljesen inni a haverokkal. Egy két óra múlva olyan kész lettem, h sikerült kidöntenem a kerítésük egy eléggé jelentős részét. Amikor a lány megérkezett a következő lány fogadta: a haverjaim dőltek a röhögéstől, én feküdtem a kidőlt keritésen :D

Szerencsére egyáltalán nem volt mérges, hanem gyorsan odajött megnézni h jól vagyok-e és utána este végig vigyázott rám :P

2010. ápr. 13. 22:56
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
lány helyett látvány sry :D
2010. ápr. 13. 22:57
 16/22 anonim válasza:
89%
"Tökorrú! Iszó egy kólát?" A csaj többet rá sem nézett a haveromra :O) Ez már vagy 20 éve történt:)
2010. ápr. 16. 14:56
 17/22 anonim ***** válasza:
92%

ez még 2006ban történt egy házibulin!

Elég ittas állapotban voltam és megláttam (nemtom hogyan) egy csajt. Persze sötét volt alig lehetett látni! Odamentem hozzá elkezdtünk dumálni meg minden, tökre elvoltunk. Többire már nem nagyon emléxem. Másnap este találkozom a haveromékkal és amikor meglátnak szarrá röhögik magukat. Megkérdeztem hogy min röhögnek erre jött a kérdés: Emléxel hogy tegnap este kivel smároltál? Én: NEM! Válasz: Akkor elmondom: az unokatesóddal...fasszzzaaaa xD

2010. máj. 5. 09:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
22/f előző vagyok
2010. máj. 5. 09:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

na és itt a csattanó: utána felhívtam uncsitesót és kérdeztem milyen volt a buli! Erre ő:Huhh, tök király volt találkoztam egy tök cuki sráccal, nagyon tetszett csak miután elkezdtünk beszélgetni kb. 10 percre rá rókázott egyet és bealudt. Nem tudod ki volt az? Erre én: De! Én voltam az Erre ő: Najó, akkor ez megse történt ok? :D

Mondom:OK! :D xD

amúgy tök jó csaj

2010. máj. 5. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:
77%
Nekem egyszer beszólt egy fiú, hogy "Szia cicaa, van gazdád?" xD
2010. júl. 26. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!