Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?
Idén kezdtem hatosztályosban,tehát eddig 5 hónapot voltunk együtt, de már annyi hülyeséget csináltunk... :)
Pl.: Van egy tanárunk, aki mindig rálép a küszöbre, mikor bejön a terembe. Osztálytársam direkt összevizezte a küszöböt, hogy elessen. Jön a tanár, osztálytársam áll az ajtóban, jött volna be a tanár után, de ahogy az megcsúszott, magával rántotta az ajtót, osztálytársamat meg jól fejbevágta vele.:))
Másik példa: Lementünk 7-en a büfébe, 4 fiú, meg 3 lány. Az egyik srác kólát vett (nem üvegeset, hanem pohárba) és ahogy jöttünk felfelé a lépcsőn (szorosan egymás mellett, mögött) a srác megbotlott, a kóla meg repült. Kb 3-an kaptunk a kólából... A srácnak meg akkor jött a kiszemeltje, és szegény zavarában ennyit mondott:
-Ööö, én csak gyúrok. :))
Volt néhány, csak a legdurvábbakat írom le.
Biciklivel járok suliba, de egyik reggel apu bevitt kocsival. Délután megyek a biciklimért és volt egy pont ugyan olyan, mint az enyém. Felültem rá, hazamentem vele, otthon akarom berakni a helyére, de ott van az enyém... Vissza a suliba, pont akkor értem vissza, amikor jöttek ki egy csomóan az kapun, vki meg keresi a bicóját, odamentem hozzá, h bocs véletlenül elvittem azt hittem az enyém...
Egyszer a kutyám megjelent a suliba. Azt soha nem felejtem el. Matek volt az első óránk és kinyitotta az osztályom ajtaját besétált és leült mellém. Először nem tudtam megszólalni döbbenetemben, a matek tanár meg elkezdett visítani, mert fél a kutyáktól. Mondtam, hogy nem tudom, hogy került ide, de az én kutyám és biztos nem fog senkit bántani. Aztán hazaküldtek a kutyámmal. Am tanítottam nyomkövetést neki, rendszeresen csináljuk a mai napig 5-6km-es távon, ezért az én nyomom is követte, a kerítést meg átugorhatta. Hát ez elég ciki volt, már két éve történt, mégis a mai napig emlegetik.
Nálunk rengeteg poén volt kezdve azzal h a letört wc kefével rugdostuk a kicsiket (ámbár ez csak nekünk poén)
Volt 1szer h sulibuli volt és elmentünk vásárolni hozzá perce a nagykerből elkértük a a bevásárló kocsit lepakoltuk a cuccot (a 2. emeletre vittük fel a kocsit lépcsőn) és lefele is lépcsőn jöttünk gurulva :D az egyik osztálytársam meg benne nem is kell mondanom h az első lépcsőfokon borult :) azok a régi szép idők veszett vad osztályom volt 15oldal kevés lenne leírni miket csináltunk :)
Rengeteg hülyeséget csináltunk..leírok néhányat:végetért a tesióra lemegyünk öltözni.Mindig megvárjuk egymást így amikor végeztünk megpróbáltunk kimenni de valaki bezárta az ajtót.Már ott tartottunk,hogy felhívjuk a fiúkat,hogy jöjjenek segíteni kijönni az öltözőből amikor az osztálytársam előhúzta a kulcsot és kinyitotta az ajtót..
tavaly osztálykiránduláson oszt.társam száll le a buszról persze,hogy eltanyál a földön.Vicces de a kirándulás előtti napon kint voltunk a parkban ahol szintúgy hasraesett.Alsóban az egyik osztálytársam pizsama felsőben ment suliba.egy másik pedig bezárta magát a vécébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!