Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Eddig mi volt a legviccesebb/l...

Eddig mi volt a legviccesebb/legcikibb dolog ami történt veled a suliban?

Figyelt kérdés
2011. jan. 29. 12:27
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
24%
előző wok:a rajzrtanár behzta a suliba a teknőcét és elengedte és a teknőc pepisilt XD 13/l
2011. jan. 29. 18:16
 12/39 anonim ***** válasza:
94%

Idén kezdtem hatosztályosban,tehát eddig 5 hónapot voltunk együtt, de már annyi hülyeséget csináltunk... :)

Pl.: Van egy tanárunk, aki mindig rálép a küszöbre, mikor bejön a terembe. Osztálytársam direkt összevizezte a küszöböt, hogy elessen. Jön a tanár, osztálytársam áll az ajtóban, jött volna be a tanár után, de ahogy az megcsúszott, magával rántotta az ajtót, osztálytársamat meg jól fejbevágta vele.:))

Másik példa: Lementünk 7-en a büfébe, 4 fiú, meg 3 lány. Az egyik srác kólát vett (nem üvegeset, hanem pohárba) és ahogy jöttünk felfelé a lépcsőn (szorosan egymás mellett, mögött) a srác megbotlott, a kóla meg repült. Kb 3-an kaptunk a kólából... A srácnak meg akkor jött a kiszemeltje, és szegény zavarában ennyit mondott:

-Ööö, én csak gyúrok. :))

2011. jan. 29. 18:48
 13/39 anonim ***** válasza:
92%
velünk is volt ilyen, hogy bennragadtunk az öltözőben. éppen 30 perces szünet volt (ebéd), mi pedig dörömböltünk, kiabáltunk, és nagyon röhögtünk... végül a gondnokbá' finoman berúgta az ajtót...:D a tesitanár meg könnyét törölte a nevetéstől. asszem ez örök élmény marad:)
2011. jan. 29. 20:04
 14/39 anonim ***** válasza:
95%
höhh.:D volt jópár.De ez volt a legcikibb,bár nem nekem.Minden évben farsangkor minden osztálynak elő kell adni egy színdarabot,és a ruhákat a tanárok adják oda.Egyik lány osztálytársamnak egy szűk,fehér,nagyon feszülős nadrágot kellett felvennie.Lehajolt,pont fenékkel a közönségnek,erre reccs,szétment a nadrág kb 10 centin,ő pedig fehér tangabugyival és az óriási narancsbőrös seggével pucsított a 600 fős sulinak...Mi már kétszer is szorultunk be öltözőbe,és benn is maradtunk,mert következő órán nem volt senkinek tesije,így megúsztunk egy bioszt:D
2011. jan. 29. 20:53
 15/39 anonim ***** válasza:
97%

Volt néhány, csak a legdurvábbakat írom le.

Biciklivel járok suliba, de egyik reggel apu bevitt kocsival. Délután megyek a biciklimért és volt egy pont ugyan olyan, mint az enyém. Felültem rá, hazamentem vele, otthon akarom berakni a helyére, de ott van az enyém... Vissza a suliba, pont akkor értem vissza, amikor jöttek ki egy csomóan az kapun, vki meg keresi a bicóját, odamentem hozzá, h bocs véletlenül elvittem azt hittem az enyém...

Egyszer a kutyám megjelent a suliba. Azt soha nem felejtem el. Matek volt az első óránk és kinyitotta az osztályom ajtaját besétált és leült mellém. Először nem tudtam megszólalni döbbenetemben, a matek tanár meg elkezdett visítani, mert fél a kutyáktól. Mondtam, hogy nem tudom, hogy került ide, de az én kutyám és biztos nem fog senkit bántani. Aztán hazaküldtek a kutyámmal. Am tanítottam nyomkövetést neki, rendszeresen csináljuk a mai napig 5-6km-es távon, ezért az én nyomom is követte, a kerítést meg átugorhatta. Hát ez elég ciki volt, már két éve történt, mégis a mai napig emlegetik.

2011. jan. 30. 02:43
 16/39 anonim ***** válasza:
76%
Hát, talán a legviccesebb dolog, ami eddig történt, nem velem esett meg, én csak jó szemszögből láttam. :) A fiúk kitalálták, hogy egy zsineggel kikötik a lábukat szünetben egy padhoz (a pad tulajdonosa beleegyezése nélkül), elhúzzák a falig és utána visszatolják, lekötözik a zsineget, majd jön a következő.Rengetegen felfigyeltünk rá, mert elég hangosan csináltam. Az egyik fiú kérte, hogy kössék ki, egy darabig húzogatta-tologatta a padot, de amikor becsengettek, nem sikerült kicsomózni a madzagot. Még az sem segített, hogy ide-oda rángatta a padot. Hetes voltam, így láttam, hogy milyen fura volt, amikor valaki még csak beugratásként szólt, hogy jön a tanár, mindenki vigyázzban, az az o.társam meg vergődik és bánja a buta játékát. Viszont a tanárt figyelő diák elfelejtette jelenteni, amikor valóban jött a tanár és a kikötözött osztálytársam éppen akkor káromkodott egy óriásit jó hangosan, amikor a tanár belépett. Mivel a pad szemben volt az ajtóval, azonnal feltűnt a tanárnak. xD xD Végül csak mondta hogy hozzunk egy ollót, kiszabadították a fiút és mintha mi sem történt volna, a helyére ment. xD
2011. febr. 2. 20:14
 17/39 anonim ***** válasza:
35%
Alsóban volt egy nadrágom (nem farmer), ami nagyon hasonlított ahhoz amit otthon hordtam, csak éppen az a bátyámé volt régen...Egyszer reggel az otthonit vettem fel...-.-"
2011. febr. 2. 20:33
 18/39 anonim ***** válasza:
98%
pont ma történt,h német tanárom kapott órán egy sms-t és elkezdett magyarázkodni,hogy biztos az egyik diák anyukája az,hogy beteg a gyerek és azért nem jött suliba. erre osztálytársam írt nekem egy levelet,hogy: mit magyarázkodik ez??biztos csak unatkozik a férje. én meg leírtam,hogy ja,biztos ezt válaszolta: Komm baby,komm. ich liebe sehr dich. ich möchte pficken. (gyere baby,gyere,nagyon szeretlek,szeretnék ba**ni) a tanár persze elvette. minden évben úgy van,hogy elveszi,berakja egy üvegbe,és az év utolsó napján felolvassa minden olyan gyerek között akit tanít.. akárhogy kértem nem adta vissza,de szerencsém,hogy 8.os vagyok,így már elballagok,és jövőre nem tud szivatni. mondjuk nem egy sértődékeny tanár,szerintem röhögne rajta,de nekem nagyon ciki volt.
2011. febr. 2. 22:42
 19/39 anonim válasza:
80%

Nálunk rengeteg poén volt kezdve azzal h a letört wc kefével rugdostuk a kicsiket (ámbár ez csak nekünk poén)

Volt 1szer h sulibuli volt és elmentünk vásárolni hozzá perce a nagykerből elkértük a a bevásárló kocsit lepakoltuk a cuccot (a 2. emeletre vittük fel a kocsit lépcsőn) és lefele is lépcsőn jöttünk gurulva :D az egyik osztálytársam meg benne nem is kell mondanom h az első lépcsőfokon borult :) azok a régi szép idők veszett vad osztályom volt 15oldal kevés lenne leírni miket csináltunk :)

2011. febr. 3. 09:58
 20/39 slora ***** válasza:
89%

Rengeteg hülyeséget csináltunk..leírok néhányat:végetért a tesióra lemegyünk öltözni.Mindig megvárjuk egymást így amikor végeztünk megpróbáltunk kimenni de valaki bezárta az ajtót.Már ott tartottunk,hogy felhívjuk a fiúkat,hogy jöjjenek segíteni kijönni az öltözőből amikor az osztálytársam előhúzta a kulcsot és kinyitotta az ajtót..

tavaly osztálykiránduláson oszt.társam száll le a buszról persze,hogy eltanyál a földön.Vicces de a kirándulás előtti napon kint voltunk a parkban ahol szintúgy hasraesett.Alsóban az egyik osztálytársam pizsama felsőben ment suliba.egy másik pedig bezárta magát a vécébe.

2011. febr. 3. 15:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!