Mi volt életed legcikibb helyzete?
Figyelt kérdés
Légyszíves fejtsd ki. Írd le a történetet. Nekem pl. az mikor egyszer mentem haza a suliból gyalog télen,és hát egy kutya üldözőbe vett én menekültem kiáltoztam hogy segítség segítség.megláttam egy helyes fiút és az hülyének nézett miért futok kiabálva. hátranéztem a kuyta eltűnt. és én durr fenékre estem. Nagyon ciki volt2010. aug. 30. 13:23
11/13 anonim válasza:
Nekem az volt amikor barátnőmmel egy réten edzettünk ahol nem volt senki csak egy pad és a felültünk a pad háttámlájára beakasztottuk a lábunkat és úgy csináltuk a felülést:D Erre jött 2 helyes srác elkezdtek rajtunk röhögni:D aztán persze ők is beálltak xD:D szóval jól sült el:D
12/13 anonim válasza:
ez velem most pénteken történt meg sportnap volta suliba úgyhogy mindenki tréning naciba meg a sulink emblémájával ellátott pólóba volt.
Én meg a barátnőim mentünk a buszmegálló felé és az egyik barátnőm nekiment majdnem egy villanyoszlopnak és én meg annyira röhögtem, hogy megcsúsztam a sárba és az egész bal oldalam tiszta sár volt.Mikor meg jöttek oda a fiúk én csak röhögtem magamon utána meg elkezdtem bőgni, hogy engem mennyire le fognak cseszni otthon.
Feltűrtem térdig a gatyám és úgy mentem végig a városon a barátnőim meg hogy ne csak én nézzek ki hülyén ők is feltűrték a gatyájukat mindenki úgy megbámult mi meg csak röhögtünkXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!